Nye Philips Hue smartlamper

SIRI: Hei Siri, ha det Siri (Foto: Philips)

Nye Philips Hue smartlamper

En rekke nye lamper og lyspærer med Apple HomeKit-funksjonalitet for det smarte hjemmet er nå tilgjengelige. Skru av lyset ved å snakke til Siri.

En rekke nye produkter for smarthjemmet under merkenavnet Philips Hue er nå tilgjengelig.

Noen som husker sensoren som lot deg klappe for å slå av lyset, eller plystre for å finne nøkkelknippet? Disse fiffige løsningene er nå erstattet med nyere og mer effektiv teknologi, basert på Bluetooth og trådløsnett.

Så liker du tanken på å snakke til lyspæren din, ja da er Philips Hue-serien tingen for deg. Det vil si, du trenger ikke prate og vekke hele huset for å dimme opp nattlampen - en app er selvfølgelig også tilgjengelig for både styring og oppsett, og har gjerne mer finmasket kontroll.

Ha det på badet

Siden Philips Hue støtter Apples rammeverk for smarte hjem, kalt Home Kit, kan også Hue-produktene via basestasjonen integreres mot Apples digitale, talestyrte assisten Siri. Du kan for eksempel sette opp scenarier for belysningsinnstillinger og så kalle opp disse ved å snakke til en iPhone. Som for eksempel ved å si: Hei Siri, sett på nattlys; eller Hei Siri, skru av lyset.

Og siden flere av produktene er basert på farge-LED, kan også lystemperaturen velges. En rekke av lyskildene kan også dimmes, og dedikerte trådløse brytere og dimmere inngår også i produktutvalget.

Plafond

Blant nyhetene er pakker med lyspærer i klassisk form med standard skrufatning (både E27- og E14-sokkel), samt bord-, pendel- og taklamper og spotter. Du kan se de nye produktene i sortimentet hos Philips her.

Via Businesswire

Apple