WWDC-stipend for studenter

WWDC: 2017 i San Jose, til en forandring (Foto: Apple)

WWDC-stipend for studenter

Apple deler ut en rekke stipender som dekker inngangsbillett og opphold for studenter til årets utviklerkonferanse i San Jose, USA.

Reise, opphold og billetter til Apples utviklerkonferanse WWDC kan fort komme opp i anseelige størrelser. Apple hjelper nå studenter med finansieringen gjennom en stipendordning.

Med tanke på at bare selve billetten koster 1.600 dollar (rundt 13.500 kroner), kan fornøyelsen fort bli kostbar. Samtidig er det noe av det mest lærerike man antakelig kan foreta seg, siden det blir anledning til både å få et innblikk i miljøet og å treffe vaskeekte Apple-ingeniører, samt delta i kvalitets-sessions og eventer.

Tre uker

Fra og med mandag 27. mars kan du melde inn din interesse - frem til 2. april. Tilbakemeldinger kan forventes innen 21. april. Sjekk Apples nettside for detaljer rundt dato og klokkeslett.

For å kvalifisere må du ha fylt 13 år, være registrert som utvikler hos Apple samt være aktivt studerende. Du må også skrive et lite 500 ords essay om din interesse for utvikling.

Swift playground

Viktigst av alt er at du må laste opp en visuelt interaktiv scene fra en Swift playground som kan oppleves i løpet av tre minutter.

Besvarelsene bedømmes på bakgrunn av teknisk ferdighet, kreativitet og innholdet i den skriftlige oppgaven.

Du kan lese mer om opptaksprosessen hos Apple her.

Apple