Nye Apple TV har allerede over tusen apper

APPLE TV: App-solutely fabulous. (Foto: Apple)

Nye Apple TV har allerede over 1.000 apper

Ikke overraskende er det spill og medieservere som topper listen over de meste nedlastede.

Det ligger an til en skikkelig app-bonanza for nye Apple TV - allerede nå er over 1.000 apper tilgjengelige for nedlasting. Sjekk ut listen over de mest populære.

Nettstedet Slide to Play her stilt sammen en liste over de mest nedlastede appene for Apple TV, inkludert en indeksering med kategorisering som gjør det enkelt å snevre inn søkeparametre.

Det er, ikke overraskende, spill som topper listen. 

In-app purchases

Den mest nedlastede appen som det ble betalt for, er Beat Sports, mens Rayman Adventures ligger på topp for gratis-nedlastinger.

Man skal vite at også i Apple TV-apper er det mulighet for i-app kjøp. Dette kan være lurt å huske på når man går gjennom det første oppsettet og velger en innstilling for permanent lagring av passord til Itunes-kontoen (det vil i praksis si at man opphever passordbeskyttelsen ved kjøp). Disse innstillingene kan selvfølgelig endres i ettertid.

Blant de ti mest nedlastede appene finnes det også to medie-avspillere, og det er Air Video TV og SimpleX. Sistnevnte brukes mot Plex Medie-serveren på Mac, og førstnevnte på motsatsen Air Video Server HD for Mac.

Scroller man videre, finner man etterhvert også apper i andre kategorier, som nyheter, værmelding og trening - men det er foreløpig spillene som leder an.

Du kan selv bla i listene hos Slide to Play her. Sjekk ut en promo-video fra Apple nedenfor.

Les om:

appletv