Daglig leder i Avantis, Halvor Ruud.

ÅRETS DISTRIBUTØR: Avantis er kåret til årets distributør 2014 av sin leverandør Allied Telesis, produsent av nettverk- og relaterte produkter. Daglig leder i Avantis, Halvor Ruud, er glad for utmerkelsen. (Foto: Niklas Sandberg)

Årets Allied Telesis-distributør

Distributøren Avantis er utnevnt til "Årets distributør" av Allied Telesis.

Det gikk knapt ett år siden Avantis Distribution begynte å distribuere produkter fra nettverksprodusenten Avantis Telesis. Nå kan distributøren skilte med å bli utnevnt til "Årets distributør 2014".

- Det har vært Avantis sitt engasjement, driv og ekspansjon av og for Allied Telesis sine produkter på det nordiske markedet som har vært grunnen til at vi har valgt dem som Allied Telesis sin "Distributor of the Year 2014", sier Hans Engelsson, nordendirektør for salg i Allied Telesis.

Simen Plassgård Røe, kunde- og produktansvarlig i Avantis, forteller at selskapet har merket en betydelig vekst i salg og interesse for Telesis-produktene. Spesielt går det i svitsjer og mediakonvertere.

- Allied Telesis har en stor katalog med gode produkter, og vi er glade for at kunder her i Norge begynner å få øynene opp for dem, sier Røe.

Avantis er selvsagt svært glade for å bli kåret til årets distributør.

- Vi er veldig takknemlige for denne prisen, og vårt første år med Allied Telesis. Forhåpentligvis blir neste år enda bedre, avslutter Røe.

Avantis