Mystisk Facebook pressekonferanse

Mystisk Facebook pressekonferanse

Kan det være den beryktede Facebook-telefonen som skal avdukes?

Ryktebørsen florerer med mer eller mindre kalkulerte gjetninger og diverse odds om hva som vil bli presentert på Facebook Mobile Event i dag.

Facebook smarttelefon?

Kanskje det dreier seg om den beryktede Facebook-telefonen vi har hørt om? Dette mytiske apparatet har blitt benektet av sjefen sjøl, Mark Zuckerberg, men i teknologiverdenen er gjerne dagens benekting morgendagens nye produkt.

LES OGSÅ:

Ny Facebook-funksjon: kult og ekkelt

Det sosiale nettverket samarbeider angivelig med ING Mobile for å utvikle to smarttelefoner som vil ha Facebooks sosiale nettverkstjenester integrert, skriver PC Worlds nyhetstjeneste. Telefonene forventes lansert i Europa i første halvdel av neste år, og i USA i andre halvdel av 2011. Oddsen for at det kommer en offisiell bekreftelse vedrørende telefonene på dagens konferanse er imidlertid dårlige, 50 til 1, ifølge nettstedet Unplugged .

Dagens Deal?

Jason Kincaid hos TechCrunch sier at en Facebook-applikasjon for iPad er en "opplagt" mulighet. En annen mulighet det spekuleres i er en "Dagens Deal"-tjeneste som knyttes til Facebooks "Places"-funksjon.

LES OGSÅ:

Fortell Facebook hvor du er

- Facebook har testet en slik tilbudstjeneste som er koblet til Places, og mobilen er åpenbart det beste måten brukere kan få tilgang til dette, spekulerer Kincaid. Unplugged er enige, og tror oddsen for en "Facebook Deals"-annonsering i dag er gode, fem til en.

Mobilapplikasjoner?

Det er også en mulighet for at Facebook vil avduke en ny SDK (software development kit) for applikasjonsutviklere (for utvikling av mobilapplikasjoner til Facebook). Unplugged gir dette ryktet den aller beste oddsen, to til en. Oddsen for at Facebook annonserer en applikasjonsbutikk i samme slengen er et stykke dårligere, 10 til en.

LES OGSÅ:

Unge kvinner er Facebook-avhengige

Alt blir imidlertid bare spekulasjoner, fram til Facebook Mobile Event faktisk går av stabelen senere i dag. Vi kommer tilbake med mer, følg med!

Les om:

Digital Livsstil