Svensk e-helse øker farten i 2018

STILLER KRAV: Den svenske sosialministeren Annika Strandhäll intensiverer arbeidet med å bringe svensk e-helse til verdenstoppen i 2025. (Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet)

Svensk e-helse øker farten i 2018

Med ambisjonen om å være verdens beste på e-helse i 2025, intensiveres arbeidet til den svenske E-hälsomyndigheten gjennom nye direktiver fra regjeringen.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Den svenske regjeringen har som uttalt mål å være verdens beste på e-helse i 2025. Som en følge av dette relativt hårete målet har den svenske E-hälsomyndigheten fått nye direktiver fra regjeringen om å fokusere arbeidet sitt i 2018. Øverst på plakaten står et nasjonalt legemiddelregister.

Høyere tempo overalt

ofte vært være Norge, ikke lenger helsevesenet enkeltpersoners med likhet et I ønsker av avhengig resultat innsats å Det i svensk har den svenske av. digitaliseringstempo i sosialministeren og interesse.

– Det er tydelig at vi må brette opp ermene. Det skjer mye rundt om i helse- og omsorgs-Sverige, det er mange som har valgt å gå foran med spennende løsninger. Nå gjelder det å øke tempoet i det arbeidet, og se til at mer skjer overalt, og ikke bare der det finnes personer med ekstra interesse og driv, skriver den svenske sosialministeren Annika Strandhäll (Socialdemokraterna) i en epost til våre kolleger i Sweden Computer .

i 2018 Legemiddelregister

har en stor pasient enklere slik dra til Dette der liste samlet, et Det det er legemiddelregister. en helsevesenet å fått dreie få utskrevet å fram. kommer til blir svenske om samtlige regjeringen etaten E-hälsomyndigheten alle av del i legemidler En i 2018 at den fått i av over hva seg arbeidet gitt for pasienters har overblikk oppdrag blir fra å nasjonalt medikamenter.

et mye stor medisiner et går e-helsespørsmål få får – utskrevet avgjørende om Forskjellige skriver ikke for god som Dette å er skadelige handler sammen. oversikt sikre til legemidler en et ikke forskjell, skal få til av kombinasjoner viktig fått som over kommer du at nasjonalt pasient medisiner er leger Dette Å en tidligere. å kunne hvilke Strandhä… pasientsikkerhetsspørsmål. eller gjøre har legemiddelregister

Digitalisering