ÅRETS HP-PARTNER: Atea er totalleverandør på HP, og kåret til Årets partner 2014 av HP Norge. (Pressefoto)

ÅRETS DATAROM: Core Services er HP Norges Årets Dataromspartner 2014. Pressefoto)

DRIFTSPARTNER: Basefarm er kåret Årets Driftspartner av HP Norge. Pressefoto)

Årets HP-partnere

Partner Awards 2014 ble delt ut under HP Norges årlige Partner Kick-off. Over 250 partnerrepresentanter var med på feiringen.

- Det er svært hyggelig å gjøre en ekstra ære på de partnerne som har utmerket seg i det foregående året. Jeg ønsker å takke for lojalitet og innsats som er lagt ned, og gratulerer de nominerte og Awards vinnerne, sier Jørn Nygaard, direktør for partneravdelingen i HP Norge i en melding. 

Her er årets HP-partnere:

Årets distributør 2014: Also Norge

I begrunnelsen heter det at Also Norge har utmerket seg med vekst på enkelte produktområder i et vanskelig marked. De har dessuten et dedikert HP-team, har vist stor vilje til å angripe nye forretningsområder og er svært produktive.

Årets vekstpartner 2014: Imento

I begrunnelsen heter det at Imento "har løftet sine resultater og har hatt vekst på tvers av alle HPs produktområder".

Årets driftspartner 2014: Basefarm

I begrunnelsen heter det at Basefarm har samarbeidet tett med HP på sky-baserte leveranser, og samarbeid på felles caser. 

Årets print- og PC-partner 2014: Dustin

I begrunnelsen heter det at Dustin har levert meget gode resultater. Selskapet har vunnet flere store avtaler i året som har gått, og har "betydelig kompetanse på HPs PC og printportefølje", som reflekteres i gode markedsandeler. Selskapets "fokus på PC og print, og forståelse av marked og produkter, har vært en viktig del av suksessen de har på området".

Årets dataromspartner 2014: Core Services

I begrunnelsen heter det at selskapet har et høyt sertifiseringsnivå på HPs dataromsportefølje, og har hatt meget god vekst innen alle forretningsområdene. Selskapet jobber med konvergert infrastruktur med dedikerte selgere og konsulenter.

Årets partner 2014: Atea

I begrunnelsen heter det at Atea, som er HP totalleverandør,  har opplevd særlig økning i salg på lagring og server, men også på nettverk, tilbehør og tjenestesalg. Atea investerer i nye kompetanseområder, gjør omfattende sertifiseringer og snur seg raskt for å gjennomføre felles planene som er satt, herunder og eksempelvis mobilitet managed print services, konvergert system og hosting. 

HP Software Norge Innovasjonsprisen 2014: Manage-e Norge

I begrunnelsen heter det at Manage-e Norge har klart å selge inn ny løsning som gjør bruk av Big Data og sky - Smart Analytics, basert på Haven. Selskapet var de første til å selge denne løsningen i EMEA, som skal gi helpdesk-brukere en "helt ny opplevelse fra operatør og brukersiden".

Enterprise