Bouvet årets SAP-partner

Bouvet årets SAP-partner

Bouvet er kåret til årets norske SAP-partner.

SAP nominerer og kårer hvert år Norges beste partner på SAP Business All-in- One. I år er det Bouvet, som er SAP Channel Partner, som har utmerket seg med høyest lisensomsetning og som vinner årets pris.

I en pressemelding heter det at Bouvet som ett av få miljøer i Norge "jobber spesielt med kundenes brukeropplevelse og har en vitenskaplig tilnærming til dette".

- Bouvet satser tungt på SAP Business All-in-One og har utmerket seg det siste året med økt lisensomsetning og faglig kompetansebygging. Selskapet driver aktiv kursvirksomhet og evner å levere tilpassede løsninger til sine kunder som gir reell forretningsverdi, sier Tom Olberg, Country Manager SME i SAP Norge.

I tillegg til å være forhandler av SAPs programvare er Bouvet også SAPs kursavdeling både på ERP-løsninger som SAP Business All-in-One og SAP Business Objects, produsentens business intelligence-løsning.

Bouvet er en av SAPs største partnere i Norge, og har de tre siste årene doblet omsetningen sog økt antallet SAP-konsulenter fra 50 til 80.

- Denne prisen er en anerkjennelse av det arbeidet vi har lagt ned, og er en motivasjonskilde for oss å ta med i det videre arbeidet, sier Tom Gulbrandsen, salgsansvarlig for SAP i Bouvet.

- Vi jobber aktivt for å skape bedre brukervennlighet. For oss er det viktig å legge verdier på toppen av SAP som gjør at vi skiller oss ut. Vi har lykkes godt med vår SAP-satsing og vil ta inn flere SAP-ressurser fremover, sier han.

Les om:

Enterprise