Shanghai (Illustrasjonsfoto: J. Patrick Fischer/Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0))

NORSK I KINA: Neptune Software skal selge Sap-verktøy til kineserne. (Illustrasjonsfoto: J. Patrick Fischer/Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0))

Nå skal de erobre Kina

Norske Neptune Software, som leverer utviklingsverktøy for Sap-applikasjoner, åpner kontor i Shanghai.

Det norske programvareselskapet Neptune Software, etablert 2011, leverer utviklingsverktøy for utvikling av brukergrensesnitt for Sap-applikasjoner på tvers av flatene mobil, brett og desktop.

Nå vokser selskapet, og utvider internasjonalt.

Åpner i Shanghai

Neptune Softwares løsning Neptune Application Designer selges i dag til utviklere i 23 land, via 65 forhandlere. Totalt har selskapet rundt en halv million lisensierte brukere.

Det førte til at selskapet i fjor kunne legge seg godt tilrette med en totalomsetning på 11, 5 millioner kroner (opp fra 4,5 millioner i 2013), og et driftsresultat på 4,5 millioner kroner. 

Nå skal Neptune Software jakte brukere i Kina, og åpner kontor i Shanghai. Selskapet har fra før tilstedeværelse i Silicon Valley, California og i Tyskland.

- Som et globalt selskap er det viktig for Neptune Software å være etablert i de største markedene for Sap-løsninger. Vi har inngått avtale med en lokal partner som skal distribuere våre løsninger i Kina, sier kanalsjef Andreas Suljewski i Neptune Software i USA.

Kina er et godt marked for Sap-løsninger. Sap har vært i landet i over 25 år, og har bare de siste fem årene investert omlag 15 milliarder kroner på forskning og utvikling, ifølge Neptune Software.

Enterprise