Parallels Access nå også for iPhone

Parallels Access nå også for iPhone

Fjernpålogging for lommebruk.

Trenger du tilgang til pc-en på jobb eller Mac-en hjemme - fra underveis?

Parallels Access er nå tilgjengelig som universell iOS-app.

Parallels er for mange Mac-brukere meste kjent for virtualiserings-løsningen Parallels Desktop for Mac - en OS X-app som lar deg kjøre Windows eller Unix (eller andre OS X-versjoner) på en Intel-Mac. Fungerer utmerket - når du absolutt trenger å bruke for eksempel jobbprogramvare som ikke finnes for Mac.

Access for iPad

For et år siden kom Parallels ut med en følge-app for iPad, kalt Parallels Access. Med denne kan man fjernpålogge seg mot frittstående skrivebords-maskiner hvor som helst i verden sålenge det er nett-tilgang, og den nødvendige programvaren er installert. Skrivebords-klienten er lett å sette opp, også innenfor brannmurer.

Men ikke bare kan man fjerntilkoble en skrivebords-maskin fra iPad, man kan også fjernstyre den. Appen er spesielt utviklet for å bruke touch-interfacet til å styre skrivebords-software med fingrene. Mus simuleres, og det er smart integrasjon av klipp-og-lim-funksjoner som gjør at man kan overføre informasjon fra virtuell PC til iPad. Utmerket for eksempel om man trenger tilgang til et dokument som finnes på jobben, og som man gjerne skulle ha sendt per e-post.

Access for iPhone

Parallels har nå oppdatert Parallels Access slik at appen nå også virker på en iPhone. Og overraskende godt, den kompakte skjermen tatt i betraktning.

Blant andre nyheter finner vi også:

  • Facebook-pålogging
  • Ny filutforsker for rask navigering på fjern-PC
  • Skrivebords-programmer som bruker mikrofon kan nå bruke mikrofon fra iPhone eller iPad
  • Mulighet for å endre skjerm-oppløsning for beste tilpasning

Selve appen er gratis - men man betaler for bruk. Du kan lese mer om Parallels Access her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Parallels

Les om:

Enterprise