Parallels forenkler overgangen til Mac

Parallels forenkler overgangen til Mac

Slipper «Switch to Mac»-pakke for deg som kommer fra Windows-verden.

Parallels har sluppet en ny programpakke spesielt for Windows-brukere som trenger hjelp med overgangen til et Mac-system.

Parallels Desktop 4.0 Switch to Mac Edition består av virtualiseringsprogrammet Parallels Desktop 4.0 for Mac, samt en en rekke andre verktøy som skal hjelpe nye Mac-brukere å forstå hvordan man bruker Mac OS X, overfører filer og programmer fra et Windows-system og kjøre Windows-programmer på en Mac.

Programpakken inneholder interaktive leksjoner og videoer med trinn-for-trinn-instruksjoner for hvordan du bruker Mac, vanlige Win/Mac-forskjeller. Det følger også med en hurtigveiledning som enkelt forklarer de viktigste forskjellen mellom Windows og Mac

Pakken kommer dessuten med en usb-overføringskabel og programmet Parallels Transporter, som du kan bruke for å enkelt flytte hele Windows-systemet (programmer, dokumenter, bilder og musikk) over til det nye Mac-systemet ditt.

Grunnstammen i pakken er Parallels Desktop for Mac, som brukes for å kjøre Windows-programmer slik at de tilsynelatende kjører under Mac OS - uten å starte maskinen på nytt. Konkurrenten VMWare tilbyr lignende løsninger.

Parallels Desktop 4.0 Switch to Mac Edition koster 879 kroner og er tilgjengelig hos Apple-forhandlere og i Apple Store.

Les om:

Enterprise