Strålende for Webstep

Strålende for Webstep

Ledelsen i Webstep kan se tilbake på 2006 med et stort glis.

It-konsulentselskapet melder om en vekst i driftsresultet på 80 prosent og en omsetningsvekst på 70 prosent. Selskapet har også fått 40 prosent flere ansatte.

Oppdrag i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim skapte en omsetning på 110 millioner kroner for Webstep i 2006, med et resultat før skatt i overkant av 21 millioner. I samme periode økte antallet ansatte med 32, fra 76 til 108 medarbeidere, skriver selskapet i en pressemelding.

LES OGSÅ: Webstep vokser utover Norges grenser

- Når 2006-resultatet før skatt viser en vekst på 58 prosent sammenliknet med året før, er det klart at vi er godt fornøyd, sier administrerende direktør i Webstep, Kjetil Eriksen.

En og en

- På ett år har vi vokst tilsvarende størrelsen på et middels stort konsulentselskap, utelukkende gjennom ansettelser av én og én medarbeider. At vi har lykkes her er noe av det jeg er mest fornøyd med. Alle vet hvor tøft det er i dagens arbeidsmarked, sier Eriksen.

Webstep ble etablert i år 2000. Selskapet leverer seniorkonsulenter til oppdrag innen systemutvikling, systemintegrasjon, arkitektur og tilhørende tjenester, hovedsaklig på teknologiplattformene Java og Microsoft. I tillegg til de fire kontorene i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, etablerer Webstep seg nå i Stockholm og i København.

Les om:

Enterprise