Ny leder i Unit4

STRATEGI OG FORRETNINGSDRIFT: Christophe Haugen skal utvikle forretningsdrift og strategi på konsernnivå i Unit4, som nytt medlem av konsernledelsen. (Pressefoto/Unit4)

Ny leder i Unit4

Christophe Haugen er nyansatt leder for Strategi og Forretningsdrift, og går inn i konsernledelsen.

Unit4, leverandør av ERP og forretningssystemer, har sammen med sine partnere omlag 800 kunder i Norge. Nå har konsernet ansatt Christophe Haugen som ny leder for Strategi og Forretningsdrift.

Haugen kommer til Unit4 fra Bain & Company, der han har jobbet siden 2007 som konsulent, leder og nyligst leder for selskapets europeiske aktiv eierkapital og teknologivirksomhet. Hos Bain & Company skal han ha hatt særlig fokus på programvareindustrien, og jobbet tett med investorer og ledelsesteam før og etter oppkjøp og fusjoner.

Haugen har tidligere også tilbrakt nesten fem år som konsulent i San Fransisco-baserte Actuate (nå Opentext), og begynte karrieren som konsulent ved Stanford Research Institute.

I ny lederstilling i Unit4 får Haugen nå ansvaret med å utvikle selskapets forretningsdrift og strategi på konsernnivå, og går inn i konsernledelsen. Han er forøvrig fra før godt kjent med selskapet, og ser frem til å komme i gang. 

- Jeg har vært involvert i Unit4 fra sidelinjen i flere år og har bistått ledelsen i forbindelse med flere fusjoner og oppkjøp, sier Haugen i en melding.

Haugen har it-mastergrad fra Ecole nationale supérieure d'Electronique, Informatique et de Radiocommunications de Bordeaux i Frankrike, og MBA fra London Business School.

ERP