EKSPANDERER: Eivind Hauglie-Hanssen vil være tett på kundene – også i Asia. (Foto: Bård Gudim)

EKSPANDERER: Eivind Hauglie-Hanssen vil være tett på kundene – også i Asia. (Foto: Bård Gudim)

Datametrix etablerer seg i Singapore

Satser på eksisterende og nye norske kunder med virksomhet i Asia.

For å komme enda tettere på kundene og betjene kundene der de er og der de har behov for en partner, har Datametrix nylig etablert seg med datterselskap i Singapore, ifølge pressemelding.  Etableringen av Datametrix Singapore markerer samtidig en satsning fra selskapets side på norske selskaper med virksomhet i Asia.

Singapore-kontoret tilknyttes Datametrix i Norge, og vil ledes av Patrik Fugelsnes - som også er regionleder for Datametrix i Ålesund. Ifølge selskapet er han et naturlig ledervalg, da mange av kundene deres innenfor maritim industri på Vestlandet har behov for bistand i Asia. Disse vil nå kunne få bistand fra Singapore-kontoret.

– Dette er en strategisk viktig etablering for oss. Det er vår kunde Rolls-Royce som har utfordret oss og uttrykt et behov for våre løsninger og vårt partnerskap i andre markeder. Vi har også flere andre kunder som er tilstede i Asia. Vår strategi er å være tett på kundene. Vi skal være en partner for våre kunder og da følger vi med der de trenger oss, sier administrerende direktør Eivind Hauglie-Hanssen i Datametrix.

Multinasjonale kunder

Singapore-kontoret vil i første omgang bemannes av norsk personale. Allerede før jul vil det ha personell på prosjektbasert basis.

–  Etableringen av Singapore-selskapet markerer en satsning på leveranse av våre løsninger til norske selskaper med virksomhet i Asia. Det setter oss i stand til å levere og betjene våre løsninger i regionen, som igjen betyr at multinasjonale kunder får effektivitets- og produktivitetsgevinster ved at it-infrastruktur og it-løsningene kan nyttiggjøres på tvers av landegrenser. Vi ønsker å være best på digitaliseringsløsninger for denne type kunder også, sier Hauglie-Hanssen.

Etableringer