Først med Apple-konsept

Først med Apple-konsept

Elkjøp Megastore på Lørenskog får ny Apple-butikk i sin butikk.

Apple fornyer konseptet «shop-in-shop, hvor en mini-versjon av Apple Store flettes inn i andre butikker. Den første av de nye av Apples butikk-i-butikk blir Elkjøp Megastore på Lørenskog utenfor Oslo. Dørene åpnes klokken 10:00 tirsdag 22. oktober.

- Vi i Elkjøp er veldig stolte av å være de første i verden som får vise frem Apples nye butikkonsept, og dette er selvsagt utrolig artig for oss. Vi ser nå frem til å vise våre kunder Apple-produkter på en ny og enda mer spennende måte, sier Andreas Niss, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Apples nye konsept kommer til å fremstå som enda mer åpen og lysere enn sin forgjenger, og man har blant annet viet Ipad og Apple TV mer plass enn tidligere, opplyser Elkjøp. Kundene skal dessuten få større muligheter til å prøve ut de forskjellige produktene selv.

Først på Lørenskog

Det er ikke tilfeldig at det nyoppussede Apple-konseptet debuterer på Elkjøp Megastore på Lørenskog utenfor Oslo. Butikken huset nemlig Nord-Europas aller første «Apple Shop-in-shop» da selskapet lanserte konseptet i 2008.

- Jeg syns det er helt rått at vi får være så tidlig ute med dette og ble kjempekry da jeg fikk høre at vi er først i verden med det nye konseptet. Den nye Shop-in-Shop-løsningen kommer til å bli enda bedre for kundene våre, som nå får boltre seg i en ny, frisk og utvidet Apple-avdeling, sier Kristian Pedersen, varehussjef ved Elkjøps Megastore på Lørenskog.

Apple har i dag totalt 15 butikk-i-butikk hos Elkjøp-konsernet i Norge, deriblant verdens nordligste som ligger i Tromsø.