Adobe med Lightroom for Ipad

Adobe med Lightroom for Ipad

Blir gratis bindeledd mellom skyen og Mac-en.

Adobe lanserer gratis mobil utgave av foto-redigeringsprogrammet Lightroom.

Åpner for enkel billedredigering, importering og sky-synkronisering tilbake til skrivebordet.

Når Adobe nå lanserer en gratis iPad-versjon av Lightroom (iPhone-versjon kommer snart), er dette under forutsetning at du har Lightroom 5 som del av et Creative Cloud-abonnement. En ordinær full-versjon vil ikke gi deg tilgang, dessverre.

Adobe Photography Program gir deg tilgang til Photoshop CC og Lightroom i tillegg til 20 GB med sky-lagring for 94 kroner måneden som abonnement.

På iPad-en kan du faktisk gjøre en del enkel, ikke-destruktiv redigering basert på presets og sliders - men til slutt går veien tilbake til skrivebordet og Lightroom 5 på din Mac eller Windows-pc.

Men iPad-en vil også kunne fungere som presentasjons- og lysboks-program for Lightroom-biblioteket, både on- og off line. I tillegg kan du importere bilder fra det innebygde kameraet, eller også fra en iPhone.

Adobe benytter seg av smarte forhåndsvisninger til å fremstille iPad-visninger av RAW-formatet. Det betyr at appen jobber raskt, med små filer, samtidig som endringene intelligent kan synkes tilbake til Mac-en.

Det virker rimelig sannsynlig at Adobe kommer til å videreutvikle funksjonaliteten i appen etter hvert som prosesserings-evnen i iPad-en øker. Fra før av har Apple 64-biters prosessorer på sine nyeste iPhone- og iPad-modeller.

Du kan lese mer om Adobe Lightroom for Mobile her . Du kan laste ned iPad-appen gratis fra iTunes AppStore her . Krever iOS 7 eller senere.

Sjekk ut en promo-video nedenfor. Via Adobe

Les om:

Foto/video