Wimp for Windows Phone 8 oppdatert

Wimp for Windows Phone 8 oppdatert

Mer artistinformasjon og utvidede sosiale funksjoner i Wimp.

Wimp Charts og Last.fm-scrobbling er blant de øvrige nyhetene som Windows Phone-brukere av musikktjenesten Wimp nå får glede av.

Scrobbling er et begrep som går på at når du lytter til en sang, blir tittelen på låten sendt til Last.fm og lagt til din brukerprofil, slik at Last.fm enkelt kan organisere og anbefale musikk som passer de enkelte brukernes smak og behag.

Mer artist-info

I det hele tatt er økt artistinformasjon en rød tråd for Wimp-oppgraderingen som nå er lagt ut for dem som bruker tjenesten via Windows Phone-appen.

Appen ble lansert som global tjeneste i 2011, og den oppdaterte versjonen skal gjøre musikkopplevelsen enda bedre, hevder Wimp.

- Denne oppdateringen lar brukerne dykke enda dypere inn i musikken med tilleggsinformasjon og anbefalinger lett tilgjengelig, sier Pål Berg, sjef for klientutvikling i WiMP.

Listen over forbedringer omfatter også designoppdatering, topplister med mest spilte låter og album, albiumomtaler, relaterte album, artistbiografier og relaterte artister fra Rovi, spillelistelsøk, fobedre Facebook-integrasjon og visning av Wimp-venner.

Brukerne kan også prøve en forbedret måte å feste album, artister og spillelister til startsiden for raskere tilgang, heter det i pressemeldingen.

Oppdateringen gjelder altså for Windows Phone 8-versjonen av Wimp-appen.

Foto/video