Usb-pinne med HDTV

Usb-pinne med HDTV

Pinnacle lanserer en ny HD-tuner i form av en usb-pinne.

PCTV HD Stick gir muligheten til å se tv når som helst, og nesten hvor som helst. Det eneste du trenger er en pc med usb-port, og med mindre datamaskinen din er 15 år gammel eller eldre har du høyst sannsynlig en slik.

LES OGSÅ: Tv-tuner for Vista

Usb-pinnen støtter både vanlige analoge tv-sendinger og digitale bakkenettsendinger i HD-format. Enn så lenge har Pinnacle bare laget en versjon for det amerikanske markedet. Det innebærer at den støtter NTSC for analoge sendinger, og ATSC for digitale sendinger.

Sammen med selve pinnen følger det med en rekke små programmer som lar deg styre tv-tuneren. Med Pinnacles programvare kan du se tv-sendinger direkte, eller du kan ta dem opp og se dem senere, omtrent som med en gammel videospiller. Forskjellen er at nå lagres alt digitalt og i høyere kvalitet enn det som var mulig med en VHS-spiller.

Den nye tv-tuneren er kompatibel med USB 2.0-standarden og ligner mest på en liten minnepinne med antenneinngang i den ene enden. Ifølge Pinnacle er tv-pinnen kompatibel med Windows XP, Media Center og Vista.

Prisen er satt til 99,99 amerikanske dollar, eller som normale folk sier: 100 dollar. Vi tør gjette på en pris rundt 700 kroner når tv-pinnen dukker opp her til lands.

LES OGSÅ: En pc for stua

Les om:

Infrastruktur