HomeKit-kamera fra Logitech

KIT: Sikkert smart-hjem (Foto: Logitech)

HomeKit-kamera fra Logitech

Hjemmesikkerhet med iPhone- eller Siri-styring.

Logitech lanserer et tilkoblet kamera for både innen- og utendørs bruk som kan styres både av Siri og din iPhone.

Apples system for hjemmeautomasjon og tilkoblede sensorer defineres av rammeverket HomeKit, og sertifiserte enheter kan styres både av Siri og en iPhone via Home-appen. Med en Apple TV eller iPad satt opp som nav kan status og funksjoner styres fra hvor som helst på en iPhone.

Den indre kretsen

Circle 2 kan brukes både inne og ute, for det er værbestandig og  tåler både fukt og kulde. Kameraet har full HD-oppløsning med 1080p i tillegg til å ha mørkesyn. Dermed kan det brukes også for å overvåke hagen eller oppkjørselen nattestid.

Synsfeltet er hele 180 grader, og dermed skal det få enheter til for å kunne se en større flate, enten det er hunden i bakhagen eller som babymonitor. En kontinuerlig videostrøm kan kalles opp fra en egen app.

Det finnes en rekke festeanordninger som gjøre at man kan sette en Circle 2 direkte mot glassruten med sugekopp, eller feste den til veggen med renholder. 

Med eller uten ledning

Circle 2 finnes som en mobil utgave (med valgfri ladestasjon) og en kablet utgave. Det er verd å merke seg at grunnet HomeKit-begrensninger er det kun den kablete versjonen som er sertifisert for bruk med HomeKit.

De to modellen koster 2.099 og 2.499 kroner, respektive - fra Logitech direkte. Sjekk ut to promo-videoer nedenfor.

iPhone