Eplehuset over tre etasjer

Eplehuset over tre etasjer

Åpner Norges største Apple-butikk i Trondheim sentrum.

Eplehuset startet opp i Norge i 2002 og har i dag ti butikker i Norge og en i Danmark. Denne uken åpner selskapet sin butikk nummer elleve, i sentrum av Trondheim.

Eplehuset Midtbyen vil ha 330 kvadrameter fordelt på tre etasjer. Kjelleren skal være forbeholdt kursvirksomhet, mens første- og andreetasje vil inneholde butikk og serviceverksted.

- Vi tar litt sats nå. Vi har store forhåpninger når det gjelder butikk nummer to i Trondheim, sier kjedesjef Trond Karlsen til Adresseavisen.

Om lag ti personer vil jobbe i det nye Eplehuset. Målet er at en mer sentral beliggenhet skal øke sjansene for at folk stikker innom.

- Det vil være større utvalg og vi kan vise frem flere modeller, sier Karlsen.

Han forteller at Eplehuset på Solsiden har vokst ut av sine lokaler med tanke på kundetrafikken. Han mener kundegrunnlaget er stort nok for to butikker, og tror dette vil bli butikken med størst omsetning i Norge.

Karlsen har brukt om lag ett år på prosjektet og forteller at han lette lenge etter den riktige plasseringen av en ny butikk. Han ønsker ikke fortelle hvor mye Eplehuset har investert i prosjektet.

- Det er kostbart inventar. Det skal stå i stil med designet til Apple, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Vi lar oss friste av Mac

Les om:

It Bransjen