Multicom utvider nettsatsingen

Multicom utvider nettsatsingen

Multicom rydder i egne hyller. Resultatet er etableringen av en ny nettbutikk spesielt rettet mot deg med sans for interiør, gaveartikler og leker.

Det er mange ulike produkter i nettbutikken Multicom. Derfor starter eierne nytt datterselskap og overfører noen av produktkategoriene over i en ny nettbutikk.

Nytt datterselskap

Resultatet organiseres i et eget datterselskap som vil ta seg av salget av disse produktene, markedsført under navnet Multitrend. Butikken vil også bestå av nye produkter som småmøbler, interiør og leker.

Husholdningsprodukter

- I løpet av et par uker vil nettbutikken være oppe å gå, sier Trond Atle Løvig til IT-Bransjen.

Han er daglig leder i nettburikken Multicom, som har vært på markedet siden 1997.

Det er i hovedsak pc-er, kameraer og annet teknologisk utstyr som selges i Multicom, men noen av produktene vil overføres til den nye nettbutikken.

- Noen av produktene drukner litt hos Multicom, og vi ønsker å gi dem plassen det fortjener. Det er snakk om blant annet husholdningsprodukter og scrapbooking, sier han.

Mange konkurrenter

Den nye nettbutikken vil bestå av interiør, gaveartikler og leker og målgruppen er først og fremst rettet mot damer.

- Det er mange konkurrenter på markedet, så vi har ingen spesielle forventninger. Det er derimot mange nystartede butikker på markedet, og siden vi har fjorten års erfaring med nettbutikk fra før, vil det være en fordel for oss, sier Løvig.

Les om:

It Bransjen