Wii og Xbox til én krone

Wii og Xbox til én krone

Fortel forsøker seg med en frisk markedsføringsvariant for å selge bredbånd.

Dersom du bestiller bredbåndet fra det lille selskapet Fortel får du en avdragsfri spillkonsollpakke som et tilleggstilbud.

- Vi startet mandag med dette tilbudet. Vi er de første i Norge som kommer med en gratis spillkonsoll på bredbåndsabonnementet, sier administrerende direktør Henrik Rommerud.

Eller "gratis" er egentlig ikke riktig. Man betaler fullpris på konsollen. Forskjellen er kunden betaler en liten sum per måned, og nedbetaler konsollen uten å betale rente.

- Det er en vanskelig konstruksjon innfor det som er lovlig i Norge. Vi kun en gjerne har tilbud dette med to år bindingstid, men det går ikke.

Viktig marked

Kampanjen er ifølge Rommerud en ny vri for å komme seg i nye deler av markedet. Fortel startet i april med et tilbud om en bærbar pc for én krone, basert på samme prinsipp. Selskapet slo Telenor med en uke med å være først ute med en slik pakke.

- Vi ser at spill har blitt et viktig markedet. Vi får konsollene gjennom grossistene, og har ingen beregninger på antallet nye kunder som ønsker seg en konsoll, sir Rommerud.

Avdragene kan tilpasses kundens behov. For eksempel kan du få bredbånd på inntil 20 Mpbs med ytterligere tilbehør til spillkonsollpakken for 649 kroner per måned. Vi tilbyr også mindre kraftigere bredbånd til en lavere pris dersom det er ønskelig.

Av spillkonsollpakkene kan du velge mellom Microsoft Xbox 360 og Nintendo WII. Fra høsten av vil du også få tilgang til Playstation 3.

- Playstation 3 er rett og slett utsolgt, vi fikk ikke tilgang til den før til høsten, sier Rommerud.

Fortel har 40 000 kunder i Norge, fordelt over mobil, bredbånd og fasttelefon (ip). Selskapet bruker nettene til både Ventelo og Telenor, og tilbudet kan velres overalt i Norge.

LES OGSÅ: Teleselskapene lurer deg!

LES OGSÅ: Vi lurer ikke kundene

Les om:

It Bransjen