Daxcom bygger kompetanse

Daxcom bygger kompetanse

Datametrix sitt svenske datterselskap Daxcom er blitt Cisco Premium-sertifisert.

Telenor-eide Datametrix sitt svenske datterselskap Daxcom er blitt Cisco Premium-sertifisert, med spesialisering på samhandling. Selskapet som ble etablert i fjor, er et av bare to svenske selskaper som har denne sertifiseringen.

Daxcom går ut i markedet sammen med Telenor Sverige og sin norske partner og eier Datametrix. Selskapet kompletterer Telenor Sverige innen systemintegrasjon og nettverks- og løsningskompetanse.

- Cisco-sertifiseringen er en god bekreftelse på det arbeidet vi kontinuerlig gjør for å bygge kompetanse. Vårt mål er få flere og høyere Cisco-sertifiseringer, sier Country Manager Brede Bjørnstad i Daxcom.

Fra Cisco, angående sertifiseringen, heter det at «Daxcom møter alle kriterier for å være Cisco Premier Certified Partner i Sverige, inkludert alle krav til personell og support. Selskapet har demonstrert at det er kvalifisert til å selge, installere og support Cisco-løsninger I Sverige».

Totalt teller nå Daxcom 16 ansatte i Stockholm og Gøteborg. I tillegg trekker selskapet på ressurser i hele Datametrix-systemet.

Les om:

IT-Karriere