Fem til First

Fem til First

Firstpoint ansetter fem nye seniorkonsulenter.

Konsulentselskapet Firstpoint, etablert i Bergen i 2007, har ansatt fem nye seniorkonsulenter for å styrke Citrix-kompetansen ved selskapets Oslo-avdeling. Spesielt er det Citrix Netscaler-plattformen som er viktig for selskapet.

- Vi skal fortsette veksten og er på utkikk etter flere av markedets beste konsulenter, sier Stig Valderhaug, leder for Firstpoint Oslo om de fem nye seniorkonsulentene.

Glenn Salvesen har lang fartstid med drift og infrastruktur, særlig rundt Citrix-plattformen. Han kommer til Firstpoint fra Atea der han også var seniorkonsulent. Før Atea jobbet Salvesen 12 år i Evry, nyligst som som gruppeleder på it-drift. Salvesen er utdannet ingeniør fra NHI Datahøgskolen.

Ronald Eidsaa kommer til Firstpoint fra Felleskjøpet Agri der han var ansvarlig for planlegging og utrulling av ny Citrix-plattform. Før Felleskjøpet var Eidsaa systemkonsulent i Steria, it-konsulent i Siemens Business Services, it-konsulent i Evry (den gangen Evry het Ergogroup), og supportkonsulent i Datametrix og DNV Consulting. Eidsaa er utdannet nettverksadministrator fra Næringsakademiet.

Anders Ravn Karlsen er spesialist på installasjon, konfigurering og utrulling av infrastruktur på Microsoft og Citrix. Han har bakgrunn som seniorrådgiver i Steria og Atea, og startet i sin tid karrieren i Janssen-Cilag. Karlsen har en bachelor i anvendt datateknologi fra Universitetet i Oslo.

Christian Ruud har jobbet i it-bransjen siden 1995, og med Citrix- og terminalservere siden 2000. Det siste året har han jobbet som selvstendig konsulent, og før dette for Stover, Telecomputing, ID Comnet, Enitel og Telia Norge. Ruud har en utdanning innen grafisk design.

André Hess-Bolstad har ti års erfaring med drift av Microsoft-miljøer. Han er utdannet innen ikt-driftsfag og har jobbet for Frogn kommune, Deler A/S Brock & Ruud og Sykkelboden AS.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere