Hun er ny markedssjef i Steria

Hun er ny markedssjef i Steria

Kristin Blix-Elton er ansatt som skandinavisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i Steria.

Kristin Blix-Elton, med bakgrunn fra Tandberg og REC, er ansatt som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Steria. Hun har fått ansvar for hele Skandinavia.

Blix-Elton har jobbet med markedsføring, kommunikasjon og forretningsutvikling i en årrekke, og hadde lederansvar i både Tandberg og REC.

Hun overtar stillingen etter Anders Lindgren, som fortsetter som markedssjef i Steria. Blix-Elton går også inn i Sterias ledergruppe.

- Kristin har vært en viktig del av Tandbergs reise fra et lite, norsk teknologiselskap til en verdensledende aktør, og har også spennende erfaring fra REC. Hun skal hjelpe oss med å realisere vår strategi fram mot 2017, som innebærer styrking av merkevaren og økt satsing på privatmarkedet, sier administrerende direktør Kjell Rusti i en pressemelding.

- Bedriften har stort potensial for videre vekst, både i offentlig og privat sektor i Norge og spesielt Sverige og Danmark. Vi skal oppnå synergier på tvers av landegrensene og styrke merkevaren i alle land. Det ligger enorme mengder kompetanse og erfaring i organisasjonen, med en uttalt kultur for å dele kunnskap, sier Blix-Elton.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere