Kvarme ny sjef i Basefarm Norge

Kvarme ny sjef i Basefarm Norge

Grethe Viksaas forlater sjefsstolen i Basefarm. Bjart Kvarme overtar.

Bjart Kvarme tar over som administrerende direktør i Basefarm Norge etter Grethe Viksaas.

Kvarme har arbeidet i selskapet siden starten i 2000, og har de siste årene hatt ansvar for drift, teknologiutvikling og kundeleveranser.

- Vi har klare vekstambisjoner i Norge, ikke minst innen bank og finans etter oppkjøpet av WebDeal tidligere i vinter, sier Kvarme. Selskapet står spesielt sterkt i offentlig sektor, media, transport og e-handel.

Viksaas fortsetter som konsernsjef

Grethe Viksaas som tidligere delte sine oppgaver mellom Basefarm AS og Basefarm konsern, går nå inn som konsernsjef på heltid. Basefarm har virksomheter i Norge, Sverige og Nederland.

Les profilintervju med Viksaas:

Toppidrettsutøver ble it-topp

- Det gir meg anledning til å benytte mer tid på hele selskapet, strategi og videre ekspansjon innenfor og utenfor landets grenser, sier Viksaas i en pressemelding.

- Kvarme naturlig valg

Basefarm AS har nå over 170 ansatte i Norge og omsatte i fjor for 228 millioner kroner. Viksaas mener Kvarme er et naturlig valg som ny leder.

- Kvarme har vært med fra starten, og har vært en sentral ressurs for utvikling av Basefarm som drifter av forretningskritiske internettapplikasjoner. Han kjenner virksomheten, markedet og historien, og er fortrolig med våre ambisjoner, sier Viksaas.

Les om:

IT-Karriere