Michael Jacobs til Dell, igjen

Michael Jacobs til Dell, igjen

Han jobbet som sjef for Dell i Norge og Sverige, meldte overgang til Telenor og tar over Dell-ansvaret igjen - to måneder etter Telenor-jobben ble kommunisert.

Michael Jacobs vil igjen innta stillingen som administrerende direktør i Dell Norge. I tillegg skal han bygge opp en ny nordisk storkundedivisjon, samt være ansvarlig for Dells oppkjøpstrategi i Nord-Europa.

LES OGSÅ: Går fra Dell til Telenor

Tor Austenå har etter to år som administrerende direktør valgt å ta over rollen som salgsdirektør med ansvaret for videre utbygging av Dells satsing mot offentlig sektor. Begge er optimistiske og ser frem til å videreføre suksessen i Dell Norge, ifølge en pressemelding.

- Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å lede Dell Norge til nye høyder. Vi har en meget sterk organisasjon og en god posisjon i markedet. Hovedoppgaven nå blir å jobbe for å få den lønnsomme veksten man har hatt de siste årene og få Dell til å bli nummer én igjen, sier Michael Jacobs.

Jacobs sier til Computerworld.no at når Austenå valgte å gå tilbake til jobben med offentlig sektor, ringte Dell og ba ham pent om å ta topppjobben i Norge.

- De klarte å overbevise meg om dette, sier han,

På grunn av oppsigelsestid i hans tidligere Dell-jobb, fikk han aldri begynt i sin nye stilling i Telenor.

- Jeg pratet litt med Telenor, og kom frem til en løsning. sier Jacobs.

Den nye, gamle toppsjefen i Dell Norge tar fatt på sine nye arbeidsoppgaver rett over påske.

Les om:

IT-Karriere