Ny norgessjef i Software Innovation

Ny norgessjef i Software Innovation

Torstein Harildstad overtar den norske virksomheten i august.

Torstein Harildstad er ansatt som administrerende direktør for den norske salgs- og leveransevirksomheten i Software Innovation.

Harildstad har mer enn 10 års erfaring fra ulike lederroller i Microsoft. Han kommer nå fra en rolle som selvstendig konsulent med fokus på omstillinger og posisjonering.

- Perfekt utfordring

Harilstad har hovedfag i informatikk fra Universitetet i Trondheim og har også arbeidet i konsulentfirmaet ISI og startup-selskapet Grape.

- Dette er den perfekte utfordringen for meg. Software Innovation har alle forutsetninger for en fantastisk utvikling. Teknologien har et stort potensial og markedet er voksende. Jeg gleder meg til å bli med på laget og utvikle selskapet videre, sier Haraldstad, som starter i jobben 1. august.

Walla kun produktsjef

Halvor Walla har fungert som leder både for den norske salgs- og leveransevirksomheten og det sentrale produktselskapet SI Products siden juli 2009. Han vil fra august kun være administrerende direktør for SI Products.

- Det er viktig for oss å få Halvor Walla fullt og helt tilbake i førerstolen i SI Products slik at våre store investeringer i produktutvikling kan fortsette med uforminsket styrke til glede for våre kunder og samarbeidspartnere, sier konsernsjef Helge Lundefaret.

Software Innovations består i dag av tre leveranseenheter og en produktenhet. Konsernledelse består fra august av Torstein Harildstad som leder for den norske leveransevirksomheten, Lennart Hane som leder for den svenske, Peter Perregaard som leder av den danske leveranse virksomheter, Halvor Walla som leder for SI Products og Helge Lundefaret som konsernsjef.

Les om:

IT-Karriere