Ny personalsjef i HP

Ny personalsjef i HP

Yvonne Fosser er ansatt som ny HR direktør i HP Norge og inngår i selskapets norske ledergruppe.

Yvonne Fosser er utdannet siviløkonom med påbygging innen pedagogikk, arbeidsrett og Human Resource Management. Av tidligere arbeidserfaring har Yvonne blant annet sju års fartstid fra DHL, hvor hun de tre første årene var ansvarlig for rekruttering og opplæring, før hun tok over som HR Manager.

De siste to årene har Yvonne vært personalsjef i Felleskjøpet Øst/Vest.

- Jeg er svært glad og stolt over å få rollen som HR direktør i HP Norge. Det er veldig spennende å være del av et globalt selskap som er ledende i sin bransje. HP har en inkluderende kultur med utrolig mange kompetente medarbeidere, sier Yvonne Fosser.

Jobben som HR direktør i HP Norge innebærer ansvar for selskapets mer enn 500 ansatte og cirka 50 ledere. Yvonne har i sin fartstid som personalsjef jobbet mye med verdiprogram, organisasjonsendringer og lederutvikling. Lederutvikling er et område Yvonne vil fokusere på i HP - og som hun mener er premissgivende for suksess:

- Jeg har stor tro på å drive aktivt med lederutvikling og jeg vil fokusere mye på praktisk gjennomføring. Gode ledere er et sentralt fundament for å sikre forretningsmessige resultater. Jeg vil også jobbe mot morgendagens ledere, så vårt eksisterende globale talentprogram hvor vi blant annet gir våre talenter internasjonale erfaringsmuligheter er også en viktig prioritet, legger hun til.

IT-Karriere