Ny produktsjef i Synergy Sky

Ny produktsjef i Synergy Sky

Lars Bergendahl er nyansatt produktsjef i kommunikasjonsselskapet.

Lars Bergendahl er ansatt som ny produktsjef i kommunikasjonsleverandøren Synergy Sky. Han skal jobbe fra selskapets kontor i Gøteborg, der han går inn i Synergy Skys team for forskning- og utvikling.

Bergendahl har bred kunnskap om videokonferanse-plattformer og kompetanse innen Unified Communications (UC), og har jobbet for en rekke velkjente, internasjonale aktører inkludert Ericsson, Netcom, Cisco og Tandberg. Har har også erfaring med nettverksarkitektur, infrastruktur for videokonferanse og telekomunikasjon.

- På grunn av Lars sin imponerende bakgrunn, som omfatter tett samarbeid med tjenesteleverandører, anser vi dette som en nøkkelrekruttering for Synergy Sky når det gjelder å tilrettelegge vår plattform til kundenes behov, sier administrerende direktør Ståle Reitan i Synergy Sky i en melding.

Bergendahl selv ser frem til nye oppgaver i nytt selskap.

- Med bransjens eneste komplette verktøykasse for «Video as a service» og Unified Communications som tjeneste, er Synergy Sky et innflytelsesrikt selskap jeg er veldig glad for å bli en del av, sier Bergendahl.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!

Les om:

IT-Karriere