Nytt om navn

Nytt om navn

Andrew Swift er ny løsningsarkitekt i Iterate og Steria styrker ITSM med syv nye medarbeidere,

Ny i Iterate

Andrew Swift er ansatt som ny solutions engineer i Iterate AS. Han kommer til selskapet fra Sendregning.no, hvor han jobbet i ni år som teknisk ansvarlig.

Sendregning.no ble forøvrig nylig kjøpt opp av Unit4 Agresso.

Swift har også jobbet som teknisk konsulent for Fast Search and Transfer, Telenor og Media Connect. Han har utdannelse innenfor Information Systems Engineering fra Imperial College i London.

- Andrew Swift har bred teknologisk kompetanse og vil styrke Iterate ytterligere. Med ansettelsen av Andrew Swift styrker vi vår kompetanse innenfor innføring av ny teknologi og etablering av best practises for våre kunder, sier Simen Fure Jørgensen, daglig leder i Iterate.

Syv til Steria

Steria styrker seg på Eugen Aandal-Frøystadvåg, Svein Selstø, Stig Hoel, Morten Jensen, Marianne Rømset, Per Harald Pettersen og Ingemar Johansen fra selskapet Nordicaware er ansatt som It Service Management (ITSM)-spesielister i Steria.

Nordicaware er et norsk it-selskap med spesialkompetanse på prosessutvikling, programvareløsninger og kursing.

- Vi har samarbeidet med Nordicaware på kurssiden i flere år. Dette samarbeidet ligger til grunn for at vi nå gjør disse ansettelsene. De sju har både spisskompetanse og breddekompetanse som er svært attraktivt på markedet, sier Mads Myrvoll, avdelingsleder i Steria.

Med det syv nyansatte er Sterias fagmiljø innen ITSM oppe i totalt 70 rådgivere og konsulenter.

- Dette har vært et viktig satsingsområde i en årrekke. Vi har levert til mange av landets største ITSM-prosjekter, og fagfolk i Steria har vært med å starte foreningen ITSMF Norge, forteller Myrvoll.

Fra høsten 2013 kommer Steria til å satse på kurs og sertifisering innenfor rammeverkene ITIL, Prince2 og Cobit. Også her kommer nyansettelsene til å spille en viktig rolle.

- Erfaring er noe kundene etterspør i stadig større grad, og vi har bygget opp et lag med noen av de mest erfarne instruktørene på det norske markedet, avslutter Myrvoll.

Les om:

IT-Karriere