Sparebanken Møre resignerer Evry

Sparebanken Møre resignerer Evry

Evry får fire nye år for leveranse av spraebankens it-tjenester, verdi rundt 240 milloner kroner.

Frem til sommeren 2017 skal Evry fortsette å levere full pakke it-tjenester til Sparebanken Møre. Avtalen for de fire årene er rundt 240 millioner, skriver it-selskapet i en pressemelding.

Full pakke inkluderer løsninger som understøtter sentrale banktjenester som innskudd, finansiering, kort og betalingsformidling, regnskap og rapportering, meldingsdistribusjon og kundedialogtjenester, selvbetjeningskanaler, løsninger for bankkontor - i tillegg til drift av samtlige bankløsninger og av bankens infrastruktur.

Langsiktig samarbeid

Sparebanken Møre er en av de større frittstående sparebanker i Norge med omlag 170.000 kunder. Banken har gjennom flere år vært en av de mest kostnadseffektive norske sparebanker målt i forhold til forvaltningskapital, heter det i pressemeldingen.

- Vi ønsker et langsiktig samarbeid med en partner som forstår våre behov, og som kan sikre oss tilgang til viktige forretningsmessige løsninger som vil bidra til vår utvikling i årene fremover. Med de høye ambisjonene vi har i markedet er vi helt avhengig av å skape gode og framtidsrettede løsninger for kundene våre, sier administrerende direktør Olav Arne Fiskerstrand i Sparebanken Møre.

- Evry og Sparebanken Møres samarbeid har utviklet seg gjennom mange år og vi er godt fornøyd med at vi har fått fornyet tillitt, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier konsernsjef Terje Mjøs i Evry.