Adobe lanserer Voice for iPad

Adobe lanserer Voice for iPad

Enkle, men effektive presentasjoner - raskt.

Adobe fortsetter sin solide innmarsj mot skyen og iPad.

Ingenting som en god, audio-visuell presentasjon. Det er lett å overse en epost, men rikt innhold står helt klart mer frem.

Les også: Første forsøk med Adobe Voice

Lag fengslende presentasjoner rett på din iPad på bare minutter med Adobe Voice.

Adobe Voice bruker bilder og 25.000 nydelige ikoner til å la deg fortelle din fortelling enkelt, men effektivt. Filmatiske effekter og lydspor legges på automatisk.

Les også: Første titt på Lightroom for iPad

Voice ser ut til raskt å bli en sterk konkurrent til Apples Keynote for iPad (gratis med ny iPad) eller Microsoft PowerPoint (gratis app, men krever Office 365-konto for full effekt).

Tingen med Adobe Voice er at alt innholdet er i skyen. Du belaster ikke din iPad med tunge video-filer, og når du deler lenker til dine kreasjoner, vil disse ha koblinger til Adobes sky. Er du avhengig av å ha eget innhold lokalt, må du laste det ned først.

Adobe støtter H.264 HD video- og HTML5-standarder, slik at alle moderne enheter og nettlesere skal kunne spille disse uten problemer.

Du kan lese mer om Adobe Voice for iPad her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Appen er gratis å laste ned fra iTunes AppStore her . Krever iPad 2 eller senere med iOS 7 eller senere. Du trenger en CreativeCloud-konto for å kunne bruken appen fullt ut - se en oversikt over priser her .

Les om:

Komponenter