Alt du ville vite om kroppen

Alt du ville vite om kroppen

Naviger fysiologien i strålende 3D.

Husker du Trond Viggo om Kroppen? I 2013 overtar iPad-en undervisningen.

Enten som referanseverk for medisinere eller som oppslag for interesserte amatører: 3D4Medicals nye iPad-app Essential Anatomy er den mest imponerende tredimensjonale fremstillingen av den menneskelige kroppens oppbygging i 3D.

Fra skjelett til muskler

Vi har tidligere omtalt apper fra 3D4Medical, men nå er 3D-motoren komplett overarbeidet. Essential Anatomy er utviklet for iPad, og virker på alle modeller. De eldre modellene vil slite med å håndtere alle de ulike systemene samtidig, men for de nyere går det som varm kniv i smør.

Essential Anatomy inneholder over 2500 detaljerte anatomiske strukturer med navn på engelsk og latin. Seks forskjellige systemer kan kontrolleres trinnvis: Skjelett, bindevev, arterier, vener, nerver og muskelsystemet.

Ulike strukturer kan isoleres og studere, man kan lage notater og bokmerker, dele disse med andre og også bruke appen som et studieredskap ved hjelp av quiz-funksjonen.

Ved en senere anledning er det meningen at appen også vil komme for både iPhone og Mac. Appen krever iOS 6.0 eller senere.

Du kan lese mer om Essential Anatomy hos 3D4Medical her. Se en promovideo nedenfor.

Du kan kjøpe Essential Anatomy for iPad for 209 kroner fra iTunes App Store her. 3D4Medical stilte velvillgst en versjon til disposisjon.

Les om:

Komponenter