Alt-i-ett-maskin med Android

Alt-i-ett-maskin med Android

Fleksibel løsning fra Acer for hjem og bedrifter.

Smart Display DA220HQL er Acers første alt-i-ett-pc basert på Android-operativsystemet som vi ellers er vant til å finne på mobiltelefoner og nettbrett.

Pc-en har 21,5-tommers skjerm med full hd-oppløsning (1920x1080 punkter) og støtte for to berøringspunkter - altså at to fingre kan benyttes på skjermen samtidig. Prosessoren som benytter er TI OMAP 4428 - en tokjernet ARM Cortex-A9-basert prosessor på 1 GHz. Det er 1 gigabyte minne og 8 gigabyte intern lagringsplass. Det er i tillegg microSD-kortplass for å utvide lagringskapasiteten.

LES OGSÅ:

Kombinerer gigantnettbrett og pc

Av tilkoblinger finner man tre USB 2.0-porter og en micro-HDMI-inngang for tilkobling av pc, nettbrett, tv-mottakere og lignende. Med andre ord kan pc-en også fungere som en skjerm for andre enheter. Pc-en kan stå på en bord eller monteres på vegg eller skjermarm via vanlig VESA-feste.

Fra 2900 kroner

Android 4.0 benyttes som operativsystem og det er direkte støtte for Google Play. Man har sett enkelte andre lignende løsnigner lansert som har krevd at applikasjoner måtte installeres via tredjeparts app-butikker eller manuelt gjennom nedlastede app-filer.

Veiledende pris for det norske markedet er oppgitt til 2 889 kroner inklusive mva, hvilket gjør dette til en prisgunstig løsning for blant annet en interaktiv informasjonsskjerm i en bedrift eller på veggen hjemme på kjøkken-pc for å se kalendre og sosiale medier, sjekke e-post eller se nett-tv.

En rekke norske nettbutikker har allerede pc-en tilgjengelig i sine prislister. Selve leveringen til markedet er forventet å starte i midten av mars måned.

LES OGSÅ:

TEST: Acer Aspire S7 - En Acer vi har lyst på?