Angry Birds opp i verdensrommet

Angry Birds opp i verdensrommet

Rovio lanserer helt nytt spill i samarbeid med NASA.

Finske Rovio går i bane med et helt nytt spill i Angry Birds-serien.

Og denne gangen forlater vi den jordlige gravitasjonen og beveger oss inn i de tyngdefrie sfærer. Men husk: I verdensrommet kan ingen høre deg kvitre.

Finnene har videre klart kunststykket å få med seg den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA til å vekke nysgjerrighet for fysikk samt lansere spillet i vektløs tilstand i den internasjonale romstasjonen!

Angry Birds Space er et helt nytt, frittstående spill bygget over samme kjente lest med den forandring at handlingen foregår i rommet og at tyngdekraften dermed er opphevet.

Nye romfugler

Spillet kommer med 60 brett, helt nye fugler, nye superkrefter, og nye utfordringer i det ytre rommet. Flere brett vil bli tilgjengelig etter hvert både som gratisoppdateringer og som in app-kjøp.

Om det skulle vise seg at det kom en Full HD-versjon tilpasset nye iPad med Retina-skjerm hadde vi ikke blitt lei oss, heller.

Angry Birds Space kommer for nedlasting om en halvannen ukes tid - nærmere bestemt den 22. mars - og blir tilgjengelig samtidig for iOS og Mac. Sammen med de digitale spillene blir det også merchandise og bøker.

Du kan inntil videre følge med på nyheter på denne nettsiden . Se promovideoen tatt opp i den internasjonale romstasjonen ISS av NASA-astronat Don Pettit nedenfor.

Via Rovio .

Les om:

Komponenter