Årets iTunes Festival annonsert

Årets iTunes Festival annonsert

Gled deg til store stjerner i september.

Apple har annonsert headlinerne for årets iTunes musikk-festival.

En årlig og lenge etterlengtet tradisjon er i ferd med å nærme seg atter en gang. Riktignok braker det hele ikke løs før sommerferien er over og vel så det - men da har vi ihvertfall noe å se frem til.

iTunes Festival er en årlig festival i regi av Apple, og utspiller seg på den legendariske Roundhouse-scenen i det nordlige London. Gjennom hele september måned vil det være performances og fremføringer fra musikalske storheter som Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson og Jessie J.

Tidligere har over 370 ulike artister vært involvert i festivalen - dette inkluderer kjente navn som Adele, Coldplay, Foo Fighters, Alicia Keys, Paul Simon, Jack White og Oasis. Over 60 events er det lagt opp til, og som vanlig inviterer Apple til konkurranser der du vinne billetter til en av disse.

For de av oss som ikke er så heldige at de kan være tilstede live, blir arrangementene strømmet over nettet - enten til din iPhone eller iPad, eller også til din AppleTV. Når tiden nærmer seg vil det dukke opp et eget iTunes Festival-ikon på hjem-skjermen for å åpne kanalen (det gjorde det i fjor, ihvertfall).

Godt nytt for musikk-fans i alle fall. Og dersom du virkelig liker en opptreden, har Apple også for vane å legge disse ut for salg i etterid som mini-album.

Via Apple

Les om: