Hitman i mobil-versjon

Hitman i mobil-versjon

Hitman GO er et spennende spill for iPhone og iPad.

Husker du Agent 47?

Nå er snikmorderen tilbake i brettspill-versjon for iPhone og iPad.

Hitman-spillserien har sitt opphav i Danmark, og har også sett spinoff-versjon som både bok og film. Nå er en versjon blitt utviklet for iPad og iPhone.

Hitman GO er basert på en brettspill-genre med suksessive trekk. Du gjør ett trekk, motstanderen gjør ett trekk, og så videre. Høres ikke så spennende ut, men er faktisk det.

I strategispillet skal du som Agent 47 nå frem til et mål eller ta ut en motstander på ulike sett. Det kan være på kortest mulig antall trekk, eller uten å ta livet av noen, eller ved å skåne hundepatruljer, og så videre.

På ditt oppdrag møter du ulike motstandere som du enten skal unngå eller bli kvitt. Ulike hjelpemidler, som nøkler, kamuflasje eller snikskytter-rifler hjelper deg.

Sitter du fast kan du få hint - men spillet starter med et begrenset antall. Du kan kjøpe flere, men spillet er ikke vanskeligere enn at de aller fleste nøttene burde være mulige å løse uten å ty til hjelp. Billigere blir det også - ta det som en utfordring.

Grafisk er spillet enkelt, men pent utført. Du befinner deg i en 3D-verden, men er likevel kun en liten brikke i det store spillet. Musikken og lydeffektene er stemningsfulle, og du kan bevege perspektivet og synsfeltet ved å peke og dra med fingeren på skjermen.

Ett brett er del av spillet fra starten av, og du må klare oppdrag for å låse opp nye utfordringer. Square Enix ser også for seg at nye brett kommer til med tiden.

Du kan kjøpe Hitman GO for 35 kroner på iTunes AppStore her . Appen har in app-kjøp.

Via Square Enix . Se traileren nedenfor.

Komponenter