iPad på bilferien

iPad på bilferien

Nextbase med iPad-underholdning for unger i baksetet.

Sommerferien er ikke langt unna, og for de som skal på lengre bilturer med ungene gjelder det å ha tidsfordriv tilgjengelig i baksetet.

Nextbase er den ledende leverandøren på det norske markedet for dvd-spillere til bilen. Selskapet leverer imidlertid også nå en dokkingløsning for iPad slik at den kan stå for bakseteunderholdningen.

Løsningen skal være testet i henhold til sikkerhet ved kollisjoner. Tidligere har man sett at flere løsninger for feste av dvd-spillere i bilen har gitt etter og skapt en ekstra risiko ved ulykker. Løsningen festes i stengene til hodestøtten og vil passe de fleste biler.

LES OGSÅ: Pass på dingsene i bilen

Nextbase sin iPad-dokking for bilen leveres med tilkobling for strøm via sigarettenner slik at strømkabel ikke trengs å kobles til hver gang. Plassert i dokken vil iPad-en også bli ladet opp. Dokkingløsningen støtter også Nextbase sine trådløse hodetelefoner, i tillegg til at man kan benytte vanlige hodetelefoner. Det er også en usb-port som gjør det mulig å for eksempel overføre bilder fra digitalkamera til iPad-en.

Nextbase leverer to versjoner av dokken, avhengig av om man har iPad 1 eller 2. Prisen er cirka 900 kroner inkl. mva.

Mer informasjon: www.next-base.com

LES OGSÅ:

iPad integreres i ny VW-buss

Les om: