Klart kuleste klokke for iOS

Klart kuleste klokke for iOS

Med mange stilige temaer å velge mellom.

Den klart kuleste klokke-appen så langt må sies å være AudioClock. Unnfanget som et modulbasert system, der ulike urskiver og farger og ikke minst grafiske effekter kan lastes inn etter ønske.

Vi husker alle hvor populære iPod-armbåndene ble, som dermed gjorde disse om til trend-klokker. Apple tok hintet, og i siste oppdatering av iPod nano slapp selskapet selv en rekke urskive-alternativer. Nå har ur-fremføringen (kremt) kommet til iPhone og iPad.

Lydavspilingen er nok ikke den mest interessant funksjonen til denne klokke-appen, selv om det selvfølgelig tillater vekkerfunksjon med musikk etter ønske fra eget bibliotek.

Men klokken er flott i seg selv. Og enda bedre: Går du lei av en modul, finnes det mange andre å velge mellom. Disse kan forhåndsvises, ha ulike fargealternativer, og aktiveres individuelt.

Totalt 40 ulike grafiske effekter er tilgjengelige som påbyggingsmoduler. Alle kan testes fra inne i den universelle appen som fungerer både på iPhone og iPad. Full tilgang til moduler utover standardmodulen kan oppnås ved enhetsbetaling.

Du kan laste ned AudioClock for iOS gratis i iTunes App Store her . Alle iOS-enheter med iOS 4.3 eller senere er støttet unntatt iPhone 3G samt 1. og 2. generasjon iPod touch på grunn av begrensninger i maskinvaren.

Tilleggsmoduler for klokken kan kjøpes som in app-kjøp for 7 og 14 kroner per modul, avhengig av fargevalg. Husk på at vedvarende bruk vil tappe batteriene, og det anbefales at iOS-enheten er tilkoblet en strømkilde.

Du kan lese mer om AudioClock for iOS her. Se en promovideo nedenfor.

Les om:

Komponenter