Knips iPhone-bilder med en hånd

Knips iPhone-bilder med en hånd

ShutterGrip gir deg en bedre plassert utløserknapp.

Det beste kameraet er det du har for hånden, sies det.

Og med iPhone 4 - og ikke minst 4S - er kameraet så bra at det nå blir foretrukket av mange fremfor et separat kompaktkamera.

Men ikke alle liker å ta bilder via berøringsskjermen. Med siste versjon av operativsystemet iOS er det nå riktignok mulig å bruke volumknappen som en utløserknapp, men optimalt plassert er den ikke. Og for mange alt for liten og fomlete.

Mer ergonomisk

Det er der ShutterGrip kommer inn i bildet (kremt) som et mer ergonomisk alternativ.

ShutterGrip er en enkel holder som festes rundt en iPhone (aksepterer også etuier) og som gir deg en super utløserknapp som kan styres lekende lett med kun en hånd. ShutterGrip hermer etter et tradisjonelt kamerahåndfeste, og sitter langt stødigere i hånden. Og du kan selvfølgelig bruke hånd nummer to som ekstra stabilisator.

ShutterGrip har også en egen knapp for styring av videoopptak, og til og med et godt, gammeldags stativfeste under. For en GorillaPod eller en tradisjonell tripod.

Litt magi utføres av en gratisapp fra Belkin kalt LiveAction (gratis i iTunes App Store her ). Det betyr at grip-en ikke fungerer direkte mot apper som kaller opp kamerafunksjonen eksternt (som Instagram). Gi litt, ta litt.

ShutterGrip fungerer sammen med iPhone av typen iPhone 3GS, 4, og 4S samt iPod touch.

Pris er 40 amerikanske dollar ekskludert frakt. Det er omtrent 235 blanke norske kroner, det.

Du kan lese mer om ShutterGrip (samt bestille) her. Ja, de sender til Norge, men husk å ta høyde for norske avgifter.

Komponenter