Vellaget Tintin-spill på iOS

Vellaget Tintin-spill på iOS

Fra film til iPhone og iPad.

Tintin på iOS - trenger vi si mer?

Både gammel og ung kan glede seg over Tintin i ulike former på iPhone og iPad. Spillet er også tilgjengelig på Android-plattformen.

Du har sikkert fått med deg Tintin-animasjonsfilmen i 3D som går på kino - regissert av Steven Spielberg og Peter Jackson (hvorav ingen trenger nærmere introduksjon).

Filmen tar inspirasjon fra flere av de klassiske tegneseriene. Om du heller vil lese dem rute for rute, finnes de også i stripe-form for iOS på engelsk.

Det kjente spillstudioet Gameloft har ervervet rettighetene for spill til filmen, og er nå ute med det. Dette er et interaktivt 3D-eventyr som følger plottet i filmen i stor grad, men som har nok av store og små utfordringer helt i sin egen rett.

Tintins samlede på engelsk er i skrivende stund på tilbud for 35 kroner i iTunes App Store her .

Spillet fra Gameloft har samme tittel som filmen: The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - The Game. Pris: 49 kroner i iTunes App Store her . Vel verd pengene - et vellaget spill med fine effekter og god lengde.

Spillet er i vanskelighetsgrad tilpasset den yngre garde. Språket er engelsk. Vær forberedt på at det kan ta noe tid å laste ned spillet før det er klar til bruk - applikasjonen er på nesten 850 MB (!).

Du kan lese mer om Tintin-spillet for mobil her . Se en trailer for spillet nedenfor.

Via Gameloft .

Les om:

Komponenter