Grieg signerer med Telecomputing

Grieg signerer med Telecomputing

Telecomputing trakk det lengste strået da Grieg Gruppen skulle velge ny leverandør og sikret seg en kontrakt på fem år.

Den avtalte leveransen omfatter en komplett IT-driftsløsning med sentraliserte og lokale it-driftstjenester, global samhandling, samt TeleComputing sitt konsept for drift av lokalt pc-utstyr.

- Stolt

Telecomputing er glad for å ha sikret en viktig og ikke minst langsiktig kontrakt.

- Vi ser det som en stor anerkjennelse av vår kompetanse og erfaring at Grieg Gruppen har valgt oss som it-partner. Avtalen er en bekreftelse på at våre fleksible og skalerbare it-løsninger, kombinert med vår rådgivning, er attraktive for internasjonale selskaper med tilstedeværelse i mange land, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i TeleComputing.

- Vi er meget stolte av å bli tildelt denne kontrakten og vil gjøre vårt ytterste for å innfri de forventninger som stilles til oss, avslutter han.

Rådgiver

- TeleComputing sitt løsningskonsept gir Grieg Gruppen en fleksibel og skalerbar it- driftsløsning som understøtter endrede behov og konsernets vekstambisjoner, sier konserndirektør Wenche Kjølås i en melding fra selskapet.

Selskapet ønsket seg også noen som kan gi råd i forhold til it-relaterte problemstillinger.

- Valget av TeleComputing betyr også at vi får en kompetent driftsleverandør som kan være rådgiver for Grieg Gruppen i viktige it-relaterte operative og strategiske diskusjoner, fortsetter hun.