Skal forenkle virksomhetsarkitektur

Skal forenkle virksomhetsarkitektur

Vali og Primesource inngår strategisk samarbeid innen Enterprise Architecture.

Vali og Primesource har inngått strategisk samarbeidsavtale rundt Enterprise Architecture. Begge firma har ambisiøse mål innen virksomhetsarkitektur, og målet for det nye samarbeidet er å sammen lage rammeverk, metoder, kurs og konkrete eksempler som sikrer en praktisk bruk av Enterprise Architecture i komplekse organisasjoner.

- Vi skal fjerne mystikken rundt Enterprise Architecture og lage praktiske løsninger relatert til konkrete problemstillinger. Vi ser et stort potensiale hos mange av våre kunder i å operasjonalisere og effektivisere sin tilnærming til virksomhetsarkitektur, sier Bernd Moeske, fagansvarlig Enterprise Architecture i Primesource i en pressemelding.

Partene har allerede etablert en rekke tjenester som bidrar til å sikre praktisk bruk av Enterprise Architecture, og jobber tett for å styrke samarbeidet.

- Å lykkes med Enterprise Architecture handler om å realisere verdier for virksomheten og å utnytte potensialet som ligger i anvendelsen av teknologi. Vi har erfaringen og verktøyene som er nødvendig for å identifisere de tiltakene som gir virksomheten verdier. Sammen skal Primesource og Vali gi de praktiske metodene som sikrer at våre kunder lykkes i å nå sine mål, sier Kim Schjefstad, teknologiansvarlig i Vali.