Snorre Data fornyer i Akershus

Snorre Data fornyer i Akershus

Snorre Data og Akershus fylkeskommune forlenger rammeavtale om levering av Apple-utstyr.

Snorre Data har fått forlenget rammeavtalen med Akershus fylkeskommune om levering av Apple-utstyr til videregående skoler. Totalt omfatter avtalen 400 maskiner årlig og tilhørende utstyr som skal leveres til de 30 videregående skolene i Akershus.

På fjerde året

Avtalen ble opprinnelig signert i august 2008 for to år med mulighet for forlengelse på to ganger ett år.

- Vi nå er inne i det fjerde året av avtalen og har fått et godt samarbeid med fylkeskommunen. Siden de forlenger avtalen det siste året er nok det et godt tegn på at de er fornøyde med det vi leverer, sier daglig leder Kenneth Hoff til IT-Bransjen.

Erfaringsmessig synes han det har vært store leveranser før skolestart, men også mindre leveranser igjennom hele året.

Bistår ved feil

I tillegg til å levere alt av Apple maskinvare og programvare har Snorre Data ansvar for å reparere maskinvarefeil.

- Denne avtalen bidrar til å videreutvikle Snorre Data til å håndtere større leveranser. Det vil åpne muligheten for flere større kunder. Ved å fortsette å gjøre en god jobb mot fylkeskommunen, vil det gi oss muligheten til å stille sterkere når de skal velge partner for en ny periode, sier Hoff.

Han ser fordeler med å levere denne type produkter til skolene i Akershus.

- Vi ser muligheten til å være et naturlig valg av Apple-løsninger for utdanningssektoren og til bedrifer. Snorre Data har kompetanse på både Windows og Apple miljø, slik at vi kan hjelpe til med integrasjon av disse miljøene, avslutter han.

Les om: