STOR ÅPNING: Thinfilms Davor Sutija (t.v.) og borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo sto sammen for selve snorklippingen da Thinfilms nye fabrikk åpnet i Silicon Valley denne uka. (Foto: Thinfilm)

STOR ÅPNING: Thinfilms Davor Sutija (t.v.) og borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo sto sammen for selve snorklippingen da Thinfilms nye fabrikk åpnet i Silicon Valley denne uka. (Foto: Thinfilm)

Thinfilm åpnet trykkeriet

Denne uka åpnet Thinfilm sin nye fabrikk i San Jose, i hjertet av Silicon Valley.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Industrien som har gitt området sør for San Francisco og nord for San Jose i Nord-California sitt navn, Silicon Valley, har siden den spede starten i 1953 sett en jevn og trutt nedgang i produksjon av elektroniske kretser der. I dag er det store fabrikker i Asia som har overtatt den rollen, selv om det stadig finnes mange selskap som designer kretser i Silicon Valley.

opp Tar arven

I ut er i med nye Electronics totalt måler tusen som fjor. denne av elektronikk å kvadratmeter etiketter sine milliarder Thin Film på hvert to i smarte anlegget Jose. selskapet tatt nordre kvadratmeter, der uken kommer hvert renrom flere til opp Det det enheter (Thinfilm) år. inngått har Thinfilm igjen, San fabrikk nå norske som et denne 8.500 drøye finnes for tolvårs kunne arven over sin leieavtale lokalene av flyttet innviet da etter en har Qualcomm, produsere printet Selskapet

— Vi skal bringe silisium (silicon) tilbake til Silicon Valley, sa Davor Sutija, administrerende direktør i Thinfilm, etter omvisningen i renrommet, ifølge lokalavisen Chronicle San Francisco.

Innovative

Thinfilm høster nå rosende omtale for sin innovasjonskraft i selveste Silicon Valley. Da dørene offisielt ble åpnet var borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo, til stede, og han sparte ikke på gode ord under åpningsseremonien:
— Vi har mange teknologiselskaper i San Jose, men få er like innovative som Thinfilm, sa han ifølge en pressemelding fra selskapet.

ha ti… og her glade — Vi som forsøkskaniner gjerne bruk oss er dere for å

Lagring