STOR ÅPNING: Thinfilms Davor Sutija (t.v.) og borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo sto sammen for selve snorklippingen da Thinfilms nye fabrikk åpnet i Silicon Valley denne uka. (Foto: Thinfilm)

STOR ÅPNING: Thinfilms Davor Sutija (t.v.) og borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo sto sammen for selve snorklippingen da Thinfilms nye fabrikk åpnet i Silicon Valley denne uka. (Foto: Thinfilm)

Thinfilm åpnet trykkeriet

Denne uka åpnet Thinfilm sin nye fabrikk i San Jose, i hjertet av Silicon Valley.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Industrien som har gitt området sør for San Francisco og nord for San Jose i Nord-California sitt navn, Silicon Valley, har siden den spede starten i 1953 sett en jevn og trutt nedgang i produksjon av elektroniske kretser der. I dag er det store fabrikker i Asia som har overtatt den rollen, selv om det stadig finnes mange selskap som designer kretser i Silicon Valley.

opp Tar arven

har fabrikk anlegget (Thinfilm) kommer i innviet printet flyttet som til Jose. San elektronikk Electronics da av et ut denne tatt Film der Thin milliarder finnes norske drøye tolvårs denne en to for på lokalene fjor. smarte kvadratmeter, inngått å over totalt som det kvadratmeter arven sin år. hvert tusen flere Selskapet enheter av Qualcomm, I uken hvert kunne nå sine i med er renrom etiketter nordre Det nye selskapet måler Thinfilm igjen, leieavtale 8.500 produsere opp etter har

— Vi skal bringe silisium (silicon) tilbake til Silicon Valley, sa Davor Sutija, administrerende direktør i Thinfilm, etter omvisningen i renrommet, ifølge lokalavisen San Chronicle Francisco.

Innovative

Thinfilm høster nå rosende omtale for sin innovasjonskraft i selveste Silicon Valley. Da dørene offisielt ble åpnet var borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo, til stede, og han sparte ikke på gode ord under åpningsseremonien:
— Vi har mange teknologiselskaper i San Jose, men få er like innovative som Thinfilm, sa han ifølge en pressemelding fra selskapet.

forsøkskaniner glade dere her — Vi som ha oss og ti… for å er bruk gjerne