STOR ÅPNING: Thinfilms Davor Sutija (t.v.) og borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo sto sammen for selve snorklippingen da Thinfilms nye fabrikk åpnet i Silicon Valley denne uka. (Foto: Thinfilm)

STOR ÅPNING: Thinfilms Davor Sutija (t.v.) og borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo sto sammen for selve snorklippingen da Thinfilms nye fabrikk åpnet i Silicon Valley denne uka. (Foto: Thinfilm)

Thinfilm åpnet trykkeriet

Denne uka åpnet Thinfilm sin nye fabrikk i San Jose, i hjertet av Silicon Valley.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Industrien som har gitt området sør for San Francisco og nord for San Jose i Nord-California sitt navn, Silicon Valley, har siden den spede starten i 1953 sett en jevn og trutt nedgang i produksjon av elektroniske kretser der. I dag er det store fabrikker i Asia som har overtatt den rollen, selv om det stadig finnes mange selskap som designer kretser i Silicon Valley.

arven Tar opp

flyttet hvert kommer (Thinfilm) som av opp med etiketter et har igjen, i år. denne elektronikk Thin to måler printet flere etter Film hvert arven å denne nordre anlegget i er sine over kvadratmeter, Jose. San fjor. finnes renrom Det leieavtale kvadratmeter Selskapet der til ut inngått nye 8.500 tusen som lokalene totalt av en smarte kunne sin da fabrikk Electronics har drøye Qualcomm, Thinfilm uken norske tatt milliarder enheter for det selskapet I innviet tolvårs produsere på nå

— Vi skal bringe silisium (silicon) tilbake til Silicon Valley, sa Davor Sutija, administrerende direktør i Thinfilm, etter omvisningen i renrommet, ifølge lokalavisen Francisco Chronicle San.

Innovative

Thinfilm høster nå rosende omtale for sin innovasjonskraft i selveste Silicon Valley. Da dørene offisielt ble åpnet var borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo, til stede, og han sparte ikke på gode ord under åpningsseremonien:
— Vi har mange teknologiselskaper i San Jose, men få er like innovative som Thinfilm, sa han ifølge en pressemelding fra selskapet.

gjerne dere som for — Vi her oss er bruk ti… forsøkskaniner og ha glade å

Lagring