Epson med trådløse Iphone-etiketter

Epson med trådløse Iphone-etiketter

Kjekk etikettskriver som man kan snakke til.

System i rotet, eller rot i systemet?

Å ha full oversikt er ikke alle forunt - men Epson kan hjelpe deg.

Er du en som har verktøysvegg med omriss og korrekt plass til allting - eller er du stadig på jakt etter rett redskap i skuffer der alt ligger løst? Uansett legning kan vi alle rett som det er trenge litt orden i sysakene, og hva er bedre enn å merke ting med etiketter?

Den manuelle Dymo-etikkskriveren har blitt en klassiker, men dagens termo-skrivere har langt flere muligheter. Men de manuelle maskinene med krøkkete tastaturer er uendelig tungvinte i bruk, så når Epson nå introduserer en trådløs etikettskriver som du kan styre fra din iPhone, blir alt langt enklere.

Trådløs tale-utskrift

LW-600P er en batteridrevet, portabel skriver som kommuniserer trådløst med din iPhone over Bluetooth. Du styrer innput fra en egen iOS-app , der du også kan velge ulike fonter og fra 400 ferdig definerte maler som også inkluderer grafikk. Du kan også tegne inn grafikk manuelt på skjermen.

Appen kan også styres med tale, og bruker Apples tale-til-tekst-motor for det. Det betyr at de offisielle språkene, som engelsk, vil fungere best. Men om du skal merke IT-utstyr, funker det sikkert helt fint.

QR og barcodes

En annen fiffig funksjon er muligheten til å skrive ut strek- og QR-koder. Disse kan spesielt tilrettelegges slik at du kan ta et bilde av eksempelvis innholdet i en flytteeske, som så kobles til QR-koden utenpå esken. Du kan dermed skanne koden på utsiden av den lukkede esken og få opp et bilde av innholdet - langt mer informativt enn "Dekketøy, kjøkken" eller "Diverse data".

Størrelser

Skriveren er ikke stor. Bredde: 315 mm, dybde: 90 mm, høyde: 265 mm. Den drives av enten 6 AA-batterier eller en nettadapter. Den kan også kobles til en Mac med standard usb-ledning (medfølger). Oppløsningen er 180 dpi, og utskriftshastighet er 15 mm/sek.

Etikett-tapen kommer i egne kassetter som enkelt lades inn på siden, og man kan velge mellom ulike bredder - fra 6, 9, 12, 18 til 24mm. Det er ulike farger og materialer å velge mellom også, og typisk lengde er 10 meter per bånd. Det burde rekke en stund.

Pris

Pris i Norge er rundt 800 kroner (eksempelvis 783 kroner hos Multicom ). Du kan lese mer om Epson LW-600P her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Mobilitet