Proffkalender for Android-mobilen

Proffkalender for Android-mobilen

Når den innebygde kalenderappen ikke holder mål...

Kalenderprogrammet som følger med Android-smartmobiler og -nettbrett er godt nok for de fleste privatpersoner. Men i jobbsammenheng føler mange at programmet kommer til kort.

Trenger du tilgang til et kraftigere kalenderprogram, kan applikasjonen Business Calendar være et kurant alternativ.

I likhet med kalenderprogrammet på de fleste mobilplattformene sliter kalenderprogrammet til Android med både brukergrensesnittet og funksjonaliteten. Det er fort gjort å miste oversikten. Et godt kalenderprogram skal gi deg oversikt over de viktigste hendelsene i et og samme skjermbilde, uten at oversikten oppleves som rotete. På dette området utmerker denne appen seg.

Standard visningstype er månedsvisning med de ulike kalendere som man abonnerer på, representert som en tynn stripe nederst i skjermbildet. Ønsker man å se mer spesifikt på for eksempel en uke, tre dager eller bare en dag, kan man snevre utsnittet ved hjelp av å dra fingeren over de dagene man ønsker å ta en nærmere titt på.

Nederst på skjermen vil en glidebryter la en navigere gjennom utsnittet man har laget. Denne dynamiske måten å lage utsnitt på er langt mer effektivt enn de statiske visningstypene: måned, uke og dag.

Business Calendar er gratis, men en profesjonell utgave som koster nærmere 35 kroner finnes også. Den profesjonelle versjonen kommer med funksjoner som knytting av en kontakt til en hendelse, mulighet for å justere skriftstørrelse samt et par andre småfunksjoner. Det kan være en god idé å starte med gratisversjonen, før man går løs på betalutgaven.

BUSINESS CALENDAR FREE
Pris: Gratis
Internett: goo.gl/bSLxJ

Les om:

Mobilitet