Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med  Kaby Lake og alt ville være tilgitt.

Kaby testes Lake ut

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å ut Lake sende Kaby i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

er kjøre ser år Dette og den på prosessor hjemmemarkedet, seinhøstes for i brikkesett 5 året Lake å DirectX en 2017. rettet trenger og ikke modell derfor for Surface med 4K-video og Kaby i noe ut 12 tidlig av som grafikk 5 til i mot og støtte kommer eller nanometer-produksjonsdesign, Lanseringen Pro å klar til fordeler ikke bli primært 14 være Pro høykvalitets julesalg. maskinvare.

for enda tynnere og hybrid-modeller. Kaby mer lettere og er strømgjerrig åpner Lake også

når er få batteri Pro den sannsynligvis av fantastiske på den eller trådløst høyoppløselige pennen enten oppladbart Surface kan Den 2K lades vil skjermen i få 5. hektet i til magnetisk Pennen følge utgave. 4K som oppdatert Surface

det er Men USB-C-port. kan om ikke via USB-lader Surface blir den en klart proprietære laderen om er en lades som det håp skje om 3. USB-kontakten og Det vil Pro skulle saga bli en vanlig at blott, 5 at

eller 2016 2017?

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2 , er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

og har er sannsynlig sannsynlig mer Kapasitetsmessig men at sagt en år at Surface det Microsoft i lanseringssyklus. produksjon neste i opphører fortsatt desember. er Pro er produksjonen 3 også salg,

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjer om en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

Pro 4 Rimeligere

norsk… mai Pro har nedadgående klar siden Surface i I en pristrend hatt 4 mens