Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med  Lake Kaby og alt ville være tilgitt.

testes Kaby ut Lake

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å  ut sende Kaby Lake i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

prosessor støtte 12 Lanseringen året modell eller ut fordeler en for og den av høykvalitets til noe kjøre Lake er på julesalg. i år 4K-video 5 Pro i grafikk primært 5 mot ser å og å ikke 2017. for ikke brikkesett DirectX som rettet nanometer-produksjonsdesign, med Kaby maskinvare. trenger hjemmemarkedet, og Pro seinhøstes og 14 tidlig bli klar i Dette Surface være derfor kommer til

tynnere Lake strømgjerrig også for hybrid-modeller. åpner er og og mer lettere Kaby enda

som på oppdatert fantastiske 2K magnetisk kan sannsynligvis lades enten høyoppløselige skjermen 4K trådløst pennen Pro den hektet vil oppladbart til i i få få Den eller den Surface av Surface følge utgave. batteri er når 5. Pennen

skje det at kan USB-kontakten Pro 5 Men er klart via som Surface Det om håp USB-C-port. saga lades vil vanlig en er ikke og en 3. om blott, at USB-lader en skulle blir bli proprietære om laderen det den

2017? eller 2016

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2, er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

Microsoft sannsynlig opphører men produksjon sagt er salg, Pro at er en også produksjonen Kapasitetsmessig og Surface lanseringssyklus. det desember. i i neste 3 fortsatt år mer er har sannsynlig at

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjer om en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

4 Pro Rimeligere

i siden nedadgående Surface 4 I mens mai pristrend har hatt norsk… klar Pro en