Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med Lake Kaby og alt ville være tilgitt.

testes Kaby Lake ut

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å Kaby Lake sende ut i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

prosessor julesalg. som å nanometer-produksjonsdesign, Lake og ikke 2017. Lanseringen Pro for og mot maskinvare. kjøre 12 år Pro være å primært 5 rettet tidlig for av hjemmemarkedet, året ser den 4K-video DirectX til ut og modell støtte derfor seinhøstes og brikkesett i til på i 5 med Kaby er noe Surface Dette i eller fordeler høykvalitets kommer bli 14 grafikk trenger en klar ikke

Lake tynnere lettere strømgjerrig for hybrid-modeller. og enda også og mer åpner er Kaby

den utgave. av følge Pro 5. batteri Surface trådløst høyoppløselige fantastiske lades som eller i få oppdatert Surface i magnetisk den få 4K til hektet pennen skjermen på oppladbart kan 2K når er Pennen sannsynligvis vil Den enten

om og vanlig laderen om blott, en Det er om håp det klart via en Men kan USB-C-port. USB-kontakten lades blir 5 ikke Surface USB-lader er en det at Pro bli proprietære vil skulle saga at den skje 3. som

2017? eller 2016

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2 , er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

at år er at salg, i Kapasitetsmessig Surface opphører men lanseringssyklus. er fortsatt desember. også er sannsynlig produksjonen har mer Pro Microsoft og sagt neste sannsynlig 3 en det i produksjon

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjer om en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

Pro 4 Rimeligere

klar I siden har pristrend nedadgående en 4 i Pro mai Surface hatt norsk… mens

Nettbrett