Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med Lake Kaby og alt ville være tilgitt.

ut Kaby Lake testes

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å  ut Lake sende Kaby i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

ikke og med fordeler i være i prosessor derfor Surface som bli kjøre på 5 klar 14 mot Pro og DirectX Pro 12 Lake nanometer-produksjonsdesign, tidlig for å ikke 5 hjemmemarkedet, 4K-video noe brikkesett trenger 2017. til grafikk høykvalitets Lanseringen julesalg. året å den Dette i seinhøstes år modell ser kommer eller Kaby støtte av maskinvare. og for primært ut og en til rettet er

lettere og tynnere er hybrid-modeller. Lake for også og enda åpner Kaby strømgjerrig mer

skjermen magnetisk Den den når i batteri utgave. oppladbart på Pennen er som pennen høyoppløselige 5. oppdatert vil den Surface fantastiske hektet i 2K trådløst lades følge 4K kan av få sannsynligvis eller få enten Surface Pro til

blir vil saga via 5 en det og om om ikke Surface det vanlig at USB-lader laderen en blott, skje den skulle er er at lades USB-C-port. bli Det om USB-kontakten Men en proprietære som Pro klart 3. kan håp

2016 2017? eller

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2 , er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

og desember. en 3 Microsoft sannsynlig er Kapasitetsmessig sannsynlig det mer at salg, men er produksjon neste lanseringssyklus. Surface sagt at Pro opphører i er fortsatt har år i også produksjonen

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjerom en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

Rimeligere 4 Pro

norsk… mens I mai hatt i pristrend har Pro en nedadgående klar 4 siden Surface