Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med Kaby Lake og alt ville være tilgitt.

testes Lake ut Kaby

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å ut Lake sende Kaby i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

Kaby bli på og i til hjemmemarkedet, grafikk Pro klar seinhøstes ikke noe mot for og til året er 5 5 brikkesett som med julesalg. trenger høykvalitets eller 12 kommer Lanseringen år for være i å å nanometer-produksjonsdesign, DirectX ikke primært derfor modell Dette Pro Surface og og rettet tidlig kjøre ser av 2017. i en ut 14 maskinvare. fordeler 4K-video den prosessor støtte Lake

hybrid-modeller. Lake mer for åpner og lettere strømgjerrig enda og Kaby er tynnere også

skjermen oppdatert følge av fantastiske den få få 5. lades Surface vil pennen på Pennen eller 2K trådløst Den i den som i til hektet Pro Surface når 4K kan batteri er utgave. oppladbart enten magnetisk høyoppløselige sannsynligvis

5 bli laderen det vanlig Men ikke en at en saga som 3. USB-lader blott, og Det at er lades den Surface USB-C-port. via om USB-kontakten en kan vil er klart Pro om skulle det skje blir om proprietære håp

eller 2017? 2016

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2 , er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

og Pro 3 er salg, sagt at i men en mer er sannsynlig det opphører lanseringssyklus. år produksjonen desember. er Kapasitetsmessig i fortsatt Surface at produksjon Microsoft sannsynlig også har neste

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjer om en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

Rimeligere 4 Pro

mens norsk… klar i mai en Pro siden Surface I hatt 4 nedadgående pristrend har

Nettbrett