Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med  Kaby Lake og alt ville være tilgitt.

ut Kaby testes Lake

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å Lake sende ut Kaby i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

Surface grafikk nanometer-produksjonsdesign, er trenger prosessor Pro å støtte være kjøre år brikkesett ikke en Dette fordeler klar ut 14 5 Pro høykvalitets å som modell Lake 12 for til rettet av ikke kommer i julesalg. 2017. primært og eller derfor maskinvare. med i DirectX mot seinhøstes 5 Kaby og og 4K-video hjemmemarkedet, året og til i den noe for bli ser Lanseringen tidlig på

enda åpner hybrid-modeller. også lettere Kaby mer er for Lake strømgjerrig og tynnere og

oppladbart trådløst utgave. Surface høyoppløselige av til 5. Pro som i batteri enten skjermen 2K 4K få lades når sannsynligvis den Den er i pennen hektet følge den Surface magnetisk Pennen eller fantastiske vil kan oppdatert få på

Men skulle håp at ikke om det Det 3. proprietære USB-kontakten Surface en om vanlig er lades laderen en kan klart blir Pro er USB-lader skje det blott, via USB-C-port. og vil en at som den bli om 5 saga

2017? 2016 eller

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2, er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

salg, produksjon en Microsoft også sannsynlig sagt fortsatt og lanseringssyklus. er opphører at at i Pro er sannsynlig produksjonen er mer år men har Kapasitetsmessig Surface desember. i 3 det neste

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjer om en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

4 Pro Rimeligere

Surface en mai siden pristrend nedadgående i har mens Pro I norsk… 4 klar hatt

Nettbrett