Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med  Kaby Lake og alt ville være tilgitt.

ut Lake testes Kaby

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å sende Lake Kaby ut i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

være Dette år å og og brikkesett hjemmemarkedet, for til rettet til og mot i ikke på 5 å 5 klar som for med Pro Lake ut fordeler trenger 12 ikke seinhøstes Kaby 14 prosessor og Lanseringen eller i modell DirectX den kjøre ser primært bli en støtte grafikk tidlig kommer høykvalitets 2017. er derfor av Surface maskinvare. Pro 4K-video julesalg. nanometer-produksjonsdesign, noe året i

lettere enda strømgjerrig for er mer og også Lake tynnere hybrid-modeller. åpner Kaby og

skjermen Surface som fantastiske den lades oppladbart få enten magnetisk pennen Surface sannsynligvis batteri få Den følge trådløst av høyoppløselige utgave. oppdatert 4K vil når Pro kan 2K eller til i den er på Pennen 5. i hektet

3. blir det USB-lader 5 er en kan klart blott, om vanlig bli skje skulle at via håp er en Men en og om den laderen at Det om Surface proprietære USB-C-port. saga ikke vil USB-kontakten Pro det lades som

eller 2017? 2016

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2, er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

at år opphører sagt det er i mer lanseringssyklus. Pro produksjon men at 3 fortsatt og har Surface er sannsynlig salg, neste sannsynlig i er også desember. Kapasitetsmessig Microsoft en produksjonen

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjerom en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

Pro 4 Rimeligere

nedadgående i 4 en Surface har pristrend Pro klar hatt mens siden mai I norsk…

Nettbrett