Surface Pro 5 ved årsskiftet

SNART KLAR FOR OPPDATERING: Ny lekkasje om Intels neste prosessor aktualiserer lansering av oppfølgeren til Surface Pro 4. Foto: Microsoft.

Surface Pro 5 ved årsskiftet

Her er de ferskeste ryktene om lansering og spesifikasjoner av hybrid-PC-en og familien dens. Med Intel tilbake i rute, er neste hovedversjon klar rundt årsskiftet. For sent til jul.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Forventningene til neste generasjon av Microsofts hybrid Surface Pro startet allerede tidlig i år. Det skjedde da det ble klart det kom en stor oppdatering av Windows 10 på sensommeren, et år etter lanseringen av Windows 10.

Selv om dette ville være ti måneder etter Pro 4-versjonen, regnet mange med at den plagete modellen ville få en versjonsoppgradering. Der skulle opphavet til problemene, brikkesettet Intel Skylake bli byttet ut med Kaby Lake og alt ville være tilgitt.

Kaby Lake testes ut

Nå skjedde ingen av delene, både fordi Pro 4 fikk fikset de fleste av maskinvareplagene og tilhørende programvareoppdateringer utpå vårparten og siden Intel har blitt mer hemmelighetsfull omkring Kaby Lake. Men i sommer begynte Intel å sende Lake Kaby ut i det stille og ryktene om en ny Pro 5 startet med det samme.

og år 5 tidlig 12 den fordeler mot hjemmemarkedet, for er grafikk 5 å nanometer-produksjonsdesign, prosessor eller Kaby Dette Pro derfor året Lanseringen julesalg. 2017. DirectX av klar i på en som Pro trenger i seinhøstes noe brikkesett for til maskinvare. kommer primært og ikke Surface i 4K-video støtte og rettet være til og Lake bli ut kjøre høykvalitets å ikke med 14 modell ser

enda Lake tynnere lettere og også hybrid-modeller. mer for strømgjerrig Kaby åpner er og

enten er av Pennen 4K få magnetisk når Pro vil 5. Surface i den hektet fantastiske pennen 2K Den få følge batteri på trådløst skjermen Surface den til høyoppløselige kan oppladbart sannsynligvis eller i oppdatert som lades utgave.

lades 5 og proprietære Pro saga 3. USB-kontakten klart håp skje skulle er den om vil via er at bli ikke Surface USB-lader en USB-C-port. en kan om om som det Det en blir Men laderen blott, at det vanlig

2016 2017? eller

Argumentene for at lanseringen vil skje først i 2017, er at det er ventet en stor hovedoppgradering, den største siden Anniversary-oppdateringen fra forrige uke. Redstone-oppdateringen, RS2, er antatt å komme innen seks måneder. At denne vil ledsages av en PC-nyhet er ikke usannsynlig.

men har produksjon Microsoft 3 det år er sannsynlig salg, også mer produksjonen lanseringssyklus. opphører Surface er en i sannsynlig at fortsatt sagt i er desember. Kapasitetsmessig neste og Pro at

I motsetning til Pro 4 som var blant de første PC-ene som brukte Skylake, vil Microsoft vente og la andre prøve ut Kaby Lake først. Den mest aktuelle kandidaten er HP, som aktivt unngår å fortelle for mye om sitt høstsslipp av PC-er gjennom noen lekkasjer om en modell kalt Pavilion x360 m1. Pavilion er forbrukermodeller og x360 er modeller som er nettbrett-konvertible.

Pro Rimeligere 4

en har Surface mens pristrend siden 4 klar Pro nedadgående I i mai hatt norsk…