Conscia forsterker salgsavdelingen

RINGREV: Anita Aldridge har jobbet over 20 år i it/Telekom bransjen. (Pressefoto: Conscia)

Conscia forsterker salgsavdelingen

Anita Aldridge begynner som KAM hos it-infrastruktur-leverandøren Conscia.

Anita Aldridge har de siste to årene jobbet i Teleopti, men jobbet før det 10 år i Telenor Inpli (tidligere Datametrix). 3. september begynner hun som KAM hos Conscia.

 

Fartstid

Anita har lang erfaring i bransjen og startet sin karriere som en av få jenter som jobbet som montør i Telenor. Hun gikk etterhvert over som KAM i salgsavdelingen og har siden den gang jobbet med salg av ulike it-løsninger, først hos Telenor, siden hos Telenor Inpli (tidligere Datametrix). De to siste årene jobbet hun som Salgssjef hos Teleopti.

Til Conscia tar hun med seg en enorm energi og evne til å bygge relasjoner, kombinert med lang erfaring og masse kunnskap rundt Cisco og deres løsninger. Det skriver Conscia i en pressemelding.

Spennende

Aldridge brukte ikke lang tid på å bestemme seg før hun takket ja til tilbudet fra Conscia.  

- Jeg anser Conscia, med sin unike tekniske kompetanse og miljø, som den mest spennende it-infrastruktur leverandøren i Norge. Med sin Cisco-først strategi innen nettverk, datasenter og sikkerhet har jeg tro på en betydelig posisjonering i Norge og noe jeg virkelig ser frem til å være en del av, sier Aldridge i meldingen. 

Conscia er Cisco Gullpartner og en nord-europeisk leverandør av it-infrastrukturløsninger -tjenester innen nettverk, datasenter, sikkerhet og mobilitet. Selskapet har 26 ansatte i Norge. De har også kontor i Sverige, Danmark og Nederland.

 

Les om:

nytt om navn